Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar para ver yatırım yap ligin ilk 2-3 haftasında olmasın, ilk haftada 3 puan bırakalım penaltı kaçsın net pozisyonlar kaçsın, daha kaç puan bırakmak lazım bizimkilerin acele etmesi için.
Gecen sene çok iyi aklımızda duruyor unutmadık

Her şeyi bonservisle ölçmeye gerek yok. Adam bize iki şampiyonluk getirdi resmen. O şampiyonluk gelirlerinden düş o zaman parasını.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nerede ne getirdi ya. Geçen sene genel anlamda vasat bir Nagatomo performansı vardı ortada. Özellikle deplasmanda neye uğradığını şaşıran bir sağ ayaklı sol bek.

Içerde oynadığımız maçları sayacak mıyız cidden? Içerde oynadığımız maçlarda Hasan Şaş’ta çıkıp oynar.

Hiç beğenmedim, beğenmiyorum. Resmen el freni. Sağ ayaklı sol bek mi olur Allah aşkına? CL’de rezil performansını da saymıyorum, ve sürekli Japonya ile leş turnuvalara katılıp, bize pili bitik şekilde katıldığını da saymadım.

falcaoya tüküreyim

gidin 2 bek + 2 kanat alin

berhandayi marianoyu nagatomoyu diagneyi satin mitroglunu yollayin.

Fakcaoya tükürmeyelimde :)
ama gerçekten tadı tuzu kaçtı..

Eğerki başka takviye olmazsa falcao falanda kurtaramaz bizi..
Bu saatten sonra iki bek iki kanat zor fakat belhandanın yerine bir adam ve bir sol kanat yapılabilir.İnşallah bu eksikleri tamamlarız.

Ama bizim başımızdaki beceriksizlerin düşüncesi ulan falcaoyu aldık başka adama gerek yok olur.Taraftar bize hayran olur diye düşünüyorlar.

Nagatamo aut kurzawa in

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt