Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan verin işte şu gün KAP'ı sonra bekleyin Cuma'ya kadar ne olur sanki...hiç mi yapmadığınız şey...

Lan arkadaş Falcao olayı bazı kesimdeki taraftarlarımızı irrite etmeye başladı artık...

Ama bi fırsatını bulursam niye böyle geciktiğini neden perşembe cuma vs vs olduğunu mutlaka sorup öğrenicem şu transfer dönemi bitince...aha da size söz eğer kendileri anlatmazsa ben öğrenip koca koca puntalı harflerle hikaye şeklinde anlatıcam...kalsın bu yazdığımda burda...

30411646-AB3F-4E07-AB47-83177F5088D8.jpeg

Maç sonrası arkadaşlara da yazmıştım. Albayrak, %99 açıklamasını Denizli yenilgisini hafifletmek için yapmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.

Adamlar kuruluş yılları olan 20:14'de açıklayacaklar hiç utanma da yok ahhdasjajhs

transfer sezonunun son gününe kalır evraklar yetişemez ve yatar falcao transferi bence

bugünkü atraksiyonumuz da bitti yangıntayfa olarak yarın devam edeceğiz.

Bugun kap gelmedi ama yarin kesin gelir, yarinda olmazsa persembe gunu kesinlikle gelir. Diyelim kaza oldu, cuma gelmemesi mucize olur. Ha diyelim mucize oldu hafta sonu gelmemesi bir milyonda bir. Bir milyonda birde oldu diyelim,pazartesi gelmezse abdürrahim albayrakin Edit... Sali gelmezse albayrak o cektigin resimleri Edit. Haa son gunde gelmezse, ozaman - - - - > :mad: taraftar istifaya cagirir albayraki.

Durum boyle galiba hahaaa
Sadece o resim değil, daha ne resimler var sizin bilmediğiniz dedi. Olmazssa düşünemiyorum yani

Yaprak kımıldamıyorr . Bari isim falan geçse

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oyuncu satamazsak luyindamayı şlye yazamıyoruz

hatta bonservis verirsek falcaoyu da yazamıyoruz

bundan daha büyük sorun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt