Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bulut tekrardan Fransa'ya gitmeden ben anlaşmanın olacağını sanmıyorum. 1 hafta önce gittiler görüştüler orada bitmedi transfr. Bitse zaten resmen açıklanırdı.

Perşembe gelecekse bugün kap vermezler diyordum. Anlatıldığı gibi görkemli pazarlanacaksa hafta sonu arenada şov yapma fırsatını da kaçırmazlar. Perşembe kendisi gelmezse ben artık konuyu kapatırım. Yarın kritik.

Zaten Ahmet Bulut'un verdiği süre yarın doluyor. Kısacası Ahmet Bulut'un tekrardan Fransa'ya gitmesi lazım. Bakın iddia ediyorum Monaco belki de Slimani, Mariano Diaz ikisini birden alacak yani Mariano, Slimani, Falcao ve Ben Yedder dörtlüsüne sahip olacak ama bu hemen bizim anlaştığımız anlamına gelmeyecek. Kilit nokta Ahmet Bulut ve Ahmet Bulut'un verdiği sürenin yarın dolacak olması.

Falcao-1.webp

Şu gol sevinncine bak.

Yarın akşama kadar takip edilmesi gereken tek yer falcao ve karısının instagramı. Ordan renk verirler perşembe geleceklerse

Ahmet Bulut tekrardan Fransa'ya gitmeden ben anlaşmanın olacağını sanmıyorum. 1 hafta önce gittiler görüştüler orada bitmedi transfr. Bitse zaten resmen açıklanırdı.
İki ihtimal var bence:

1- senin dediğin ki bu durumda ben bu transfer konusunda çok umutsuz olurum
2- kesin anlaştık ama biz Monaco`yu değil (bu durum çok saçma), anlaşmada bir bonservis olduğu için oyuncu satabilmeyi bekliyoruz.

Yeter be yeter artik

3 aydir yarin yarin yarin yeter be

Sokacam bunlarin yarinina dalga mi geciyor bu serefsiz basin bilmiyorsunuz ki susun iste kani bozuklar cocuk oyuncagi mi lan bu milyonlarca insanla dalga geciyorlar 3 aydir yarin gelecek diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt