Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.299
- 3.396
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın kelimesinden nefret ediyorum artıkrodop kap yarın diyor.
Şu an gelipte açıklama yapma gereği duymazsa tamda kolpacı olacak yalnız aması maması yokBen gelsin ve birşeyler söylesin isterim. Kolpacı olduğunu düşünmüyorum, aldığı bilgileri aktarıyor.
Bu işler öyle olmaz ama maalesef ki. Ya yarın bir gün Atletico Madrid, Rodrigo için fiyat arttırır transferi sonuçlandırırsa ve Valencia son dakika Falcao'ya talip olursa? Ellerinde para da olacak Monaco'ya da, Falcao'ya da istediği parayı verirler. Böyle bir durumda Falcao ölürüm de Galatasaray'dan başkasına gitmem diyecek değil ya. O yüzden Jorge Mendes+Ahmet Bulut'a 4 milyon euro komisyon vereceğimiz söyleniyor. Gerekirse bu para 5-6 milyon euroya çıkmalı menajerler işi bitirmeli. Diğer türlü bu işin olacağı yok.Resmi bisey yok zaten tamamen Falcaonun sozunu itham ediyorlar.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen böyle diyorsun. geldiği anda direk döşeyeceklerde var kesin, ben olsam benim de gelesim gelmezdiŞu an gelipte açıklama yapma gereği duymazsa tamda kolpacı olacak yalnız aması maması yok
Falcao sürecinde resmen ezildik. Prestij fln darmaduman oldu