Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede ne getirdi ya. Geçen sene genel anlamda vasat bir Nagatomo performansı vardı ortada. Özellikle deplasmanda neye uğradığını şaşıran bir sağ ayaklı sol bek.

Içerde oynadığımız maçları sayacak mıyız cidden? Içerde oynadığımız maçlarda Hasan Şaş’ta çıkıp oynar.

Hiç beğenmedim, beğenmiyorum. Resmen el freni. Sağ ayaklı sol bek mi olur Allah aşkına? CL’de rezil performansını da saymıyorum, ve sürekli Japonya ile leş turnuvalara katılıp, bize pili bitik şekilde katıldığını da saymadım.
Latovlevici'den sonra Nagatomo'ya alıştığın için senin beklentin çok yükselmiş bence. Ciğeri södükten sonra döndüğü maçlarda resmen rakip sağ kanatlara adım attırmadı. Herkesin ayıla bayıla izlediği Visca'nın içinden geçti Arena'da. Sen hala ben de oynardım, Hasan Hoca da oynardı de. Arena'ya çıkınca bu adamların güçleri 10 iken 100 olmuyor. Bunu en son Latovlevici'de ve Ömer Bayram'da gördük.

Dediğim gibi sırf Başakşehir maçında Visca'ya adım attırmayarak bile şampiyonluğu getirdi adam bize. Verdiğimiz paranın kat kat fazlasını kazandırdı aslan parçası. Sen rahat ol.

Ama bu zamana kadar beğenmiş olmam bu sene gitmesine ses edeceğim anlamına gelmesin. İyi bir teklifte satılıp yerine genç, tempolu bir sol bek alınmalı. Çünkü bu sene S.O.S veriyor samurayımız.

Arkadaş ibrahimoviç e bak hala gol atmaktan bıkmadı usanmadı..

Şu adamı alsaydık 2 sene oynasa yeterdi

Bu şekil bir söylenti var
A0467A87-8E7A-493B-BA0D-2AAFCFAC3AA0.webp

Ben bugun icin gercekten bir KAP bekliyordum. Yalan oldu. Bundan sonrada artik pek gelmez diye dusunuyorum. Diagne sandigimiz kadarda kotu bir oyuncu degil aslinda

zulfo aganın bir şey bildiği yok kaynağının götü olduğunu bizatihi belirtti

Falcao gelmıs gizlenıyormuymus????????

Gecen sezonki ilk 11 daha iyidi takimda 1 yas daha gencti sinan cöpü bile bunlardan daha tempoluydu önümüzdeki sezonun planlamasini simdiden yapmak lazim yoksa bunlar seneyede bekleri son ssniyede alir
Kaç yıldır izlerim bu mereti, kaç kişiyle dalga geçmişimdir ama ilk kez bir Sinan ve tempo kelimelerini aynı cümlede olumlu anlamda kullanan birini gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt