Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle bir haber yok admin sallamaya başladı.

Slimani arrive en attaquant de complément mais pas à la place de Radamel Falcao.« Les deux dossiers n'ont rien à voir », assure-t-on à l'ASM.

Slimani arrives by attacking complement but not in place of Radamel Falcao. "The two files have nothing to do," says the ASM.

öyle yazıyor.

Marcaonun hanım dogurmadan bu herif mental olarak rahatlayamaz abaza olması çok normal kafayı futbola veremiyor

Ben yedder zaten falcao icn alindi

Islam slimani yedek forvet

daha pelligirini antremanlara basladi

Eyyyy yangın tayfa nolursun alev al patla yan kül ol artk Falcao gelsin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slimani arrive en attaquant de complément mais pas à la place de Radamel Falcao.« Les deux dossiers n'ont rien à voir », assure-t-on à l'ASM.

Slimani arrives by attacking complement but not in place of Radamel Falcao. "The two files have nothing to do," says the ASM.

öyle yazıyor.
Yeni düştü ben baktığımda haber yoktu.

Cuma akşam albayrak yüzde 99 rahat olsun diyor. 5. Güne girdik hala aynı konuşmalar. 1 ay önce de falcao biz de ya rahat olun diyenler şimdi de aynı şeyler. Yeter be, carsamba da olmuyorsa kapatın artik bu konuyu. Takıma, taraftara zarar veriyor bu durum. Öncelikle Diagne satışına odaklanin, satilmiyorsa başka adam satın. Avrupaya bildirim yapamayacaz, ceza yiyecez. Uzadıkça uzadı. 2 ay olacak falcao işi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dede yine gömüyor takımı sene sonu şampiyonuz ben rahatım

Merhaba arkadaslar itirad ediyorum gurrpegi benim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi ya işte monaco kimseyi koyamadım senin yerine şarkısını söylemeye başlamış taraftarın gazını alıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt