Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk hafta 18 golün 12 sini yabancı futbolcular atmış. Yabancı sınırı isteyenlere tokat gibi cevap :sneaky:
Renktaş ben de "Yabancı sınırının Allah belasını versin diyenlerdenim" ama bu bile az. O kadar çok yabancı futbolcu oynuyor ki 18 golün en azından 15'i falan yabancılardan gelmeliydi bence. Troll yapmıyorum. Her 11'de 2 Türk var, yok çünkü.

Slimani açıklanmadı açıklansa bile monaco denilen iğrenç kulüp 1 forvet daha yalanıyla yokuşa sürüyor kimse yarın kap gelecek demiyor slimani haberlerinden sonra akar haberler diyodum sadece yabancı basında 2-3 kişi yazdı yine rötar yaptı belli umarım en kısa zamanda sonuçlanır konya maçını da etkileyecek bu durum

3BFCB494-A51D-45FF-AFDA-D43BF1ECA1DB.jpeg

Ne gördün Denizli maçında işe yaramıyacak diyorsun ?
Asıl sen ne gördün denizli maçında da bu kadar savunuyorsun?

Akılsızca 3 kişinin arasına dalmasi mı?
Yoksa topu ceza sahası önüne kadar getirip enerjisinin bitmesi mi?
Yokaa penaltı sırasında amatör oyuncu gibi yer kapma yarışına girip takım arkadaşlarının motivasyonunun içine etmesi mi?
Yada sürekli topları ezmesi mi?

Slimani açıklanmadı açıklansa bile monaco denilen iğrenç kulüp 1 forvet daha yalanıyla yokuşa sürüyor kimse yarın kap gelecek demiyor slimani haberlerinden sonra akar haberler diyodum sadece yabancı basında 2-3 kişi yazdı yine rötar yaptı belli umarım en kısa zamanda sonuçlanır konya maçını da etkileyecek bu durum

Tek olumsuz haber Lequipe haberi.
O da herhangi birşey ifade etmiyor.
Onun dışında yarın açıklanacağı , perşembe geleceğine dair , hem yabancı kaynaklarda , hemde bizim medyada birsürü haber var.
Olumsuz düşünecek birşey yok.

Şu kap gelsin yarında sol bek sağ bek transferine yogublasalim kalan günlerde bekler ciddi anlamda sikitni bu kodumun sevillasi corchiayi vermez mi acaba fena düşüşte ama bizde oynar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt