Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Kim söylüyor, ben yarın diye biliyorum.
Aspor ve dün Beyaz tvde de perşembe geleceği konuşuldu.
Bir de yarın geleceğine dair şu var ama bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim söylüyor, ben yarın diye biliyorum.
Porto en fazla 2 sezon sonra en az 50 ye çakar bi yere.Yanlış hatırlamıyorsam S Moskova o dönem Ze Luis için 18 m euro istemişti bizden.
Hocam kısmen haklı olabilirsin ama geçen sene Slimani'ye top gelmedi diyemezsin. Fenerbahçe adamın son vuruşlarını mühürledi resmen. Yoksa 8-9 tane net gol pozisyonu var kalenin ağzından kaçırdığı.Slimani burada çok eleştirildi ama bir forveti oynatan sistem ve oyuncular çok önemlidir.
Filmi geliyor onun zaten. Jessie Pinkman'lı.bir gün Breaking bad için de böyle bir haber duyar mıyız ahb
Yaw sorun slimani değil sorun fener. Adamlar öyle bir adamı bitiriyorlarki, ayew gitti çoştu ilk maçında 2 gol attı. Soldado attı. Valbuş şov yapıyor oli de.Slimani burada çok eleştirildi ama bir forveti oynatan sistem ve oyuncular çok önemlidir.
En güzel yorum bu benceMert cetinle falcaonun takiplesmesi transferin biitigi haberleri bile bi boka yaramamış.burda sacmalayin durun

Dalga gecer gibi adam bunu söyledi valla
Aspor ve dün Beyaz tvde de perşembe geleceği konuşuldu.
Bir de yarın geleceğine dair şu var ama bilmiyorum.
https://t.co/KUNUHKBCbzYarın %90, sarkma olursa perşembe’ye olmaz 3-4 gün sarkar.