Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L'equipe gazetesinin itibarı paradan daha değerli kesinlikle. Ama işte bu haberi yapan ya doğruları söylüyor ya da L'equipe yönetimi bu adamın aklını alacak transfer dönemi bitiminde gazete yönetiminden gizli Petrov'dan para alıp haber yaptığı için. Sonuçta The Sun yazsa "Bunlardan her şey beklenir" derim ama bahsettiğimiz kaynak L'equipe renktaşlar kendimize gelelim. Fransa'nın Fotomaç'ından bahsetmiyoruz.

Fransanin fotomaci l'equipedir

NET

Biz onlarin ne mal oldugunu ogrendik

Dunya kamuoyuda ogrenir elbet birgun
İşte bu transferle birlikte öğrendin sonuçta. Ben de aynı şeyi söylüyorum sana. Bu transfere kadar saygın bir kurumdu ama şu Falcao işi itibarlarını zedeledi. Bir, iki gazetecinin kelle gidebilir üst yönetim tarafından eğer haberler gerçek değilse ve kasıtlı olarak servis ediliyorsa. Ki bence öyle. Yani umarım. :)

Okan Özkan

Beklerimiz kötü ve ligde en önemli şey bek.neden kiralik bek felan bakilmadi anlamiyorum.sortloth gibi transferler yapabilir.bu ligde anadolu takimlarina üstunluk kurmak istiyorsak bekleri kesinlikle yenilememiz lazim.derbilerde telef olacaz yoksa.besiktas bile fransa 2.ligden bek getirdi bedavaya.adam iyidir kotudur farkli konu ama bizimde boyle genc 2 tane bek kiralamamiz lazim.

Günaydın. Falcao bugün de gelmezse kulüp olarak bu konuyu kapatmalıyız. Monaco kadrosunda 7-8 forvet var artık transfer yapmalarını bekleyecek bir durum da yok. Acilen satış yapmamız gerekiyor ve iyi bir golcü lazim bu takıma, 10 günümüz kaldı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık o fotoğraf verildikten sonra “Falcao gelmezse” diye bir şey yok maalesef. İtibarımızı kuşların, tinercilerin önünde iki paralık ettirmeye kimsenin hakkı yok. Gerekirse bonservis verilip alınır ama alınır Falcao. Yetti artık. Bizim daha öncelikli ihtiyacımız oyuncu göndermek. Şu Diagne belasından kurtulup, ekstradan Mitro’yu gönderebilsek, Falcao da geleceği için hem kuşları tedirgin etmiş oluruz hem de taraftar kenetlenir. Yeter ki şu iki santraforu gönderip Falcao’yu getirelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gece vardiyasından çıktım eve gidip yatıcam 6 gibi kalkarım ayılmam yemek yemem 7 olur inşallah ozaman falcao kap görürüz. Bana zaman çabuk geçecek burada olacak arkadaşlara hayırlı nöbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt