Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Falcao gelmeyecek bence gelse çoktan gelirdi pes ettim artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 3-5 taraftara değil Galatasaray'a hizmet yapmak zorunda. He yapabiliyor ya da yapamıyor. Tartışılır.Ben olsam Falcao geldikten sonra da istifa ederdim. Adamın ne anası kaldı ne avradı. Bir daha da ölene kadar da bu kulüple işim olmazdı, yönetici olarak.
BENDEN FAZLA YAŞAYACAKSIN RENKDASEkli dosyayı görüntüle 56985Ekli dosyayı görüntüle 56986
Dün paylaşılan resimlerden Seri ve Nzonzili resim tekrar paylaşılmış günaydın diye... Mesaj net, bugün günlerden Falcaooooo
1- Kesinlikle küme düşerizAsagidaki mulakat sorularini cevaplayin size donus yapilacak
1. Falcao gelmezse bu sene ligde kacinci oluruz ?
2. Transferleri yuruten Abdurrahim'in gercek meslegi nedir ?
3. Abdurrahim'in falcao ile foto cekinmesinin uzerinden kac gun gecmistir ?
4. Ocak transfer doneminde benzer sekilde transfer edemedigimiz 2 futbolcunun adi nedir ?
5. Mevcut forvet hattimiz bu sene kac gol atar ?
Triplere girmeye gerek yok. Yöneticisin ve sorumluluğun var. Her gecikme eleştirilir. Küfürü hak etmiyor, eleştiriyi hak ediyor. Bu işin bedeli bu.Ben olsam Falcao geldikten sonra da istifa ederdim. Adamın ne anası kaldı ne avradı. Bir daha da ölene kadar da bu kulüple işim olmazdı, yönetici olarak.
Mariano>>corchiaSevilla Corchia'yı kiralayacak Espanyol'a deniyor hemen devreye girmemiz lazım.
Monaco'da Lemina için opsiyonlu kiralama üzerinden teklif yapmış teklife sıcak bakılıyormuş devreye girelim alamasın bu adiler hemde Belhanda'dan kurtulalım.
1- Kesinlikle küme düşeriz
2-Taşımacılık ve foto sızdırma
3-11 gün geçti
4-Modesta,Alan Carvalho
5-15 - 20
Alındımmı alındımmı
Ekli dosyayı görüntüle 56985Ekli dosyayı görüntüle 56986
Dün paylaşılan resimlerden Seri ve Nzonzili resim tekrar paylaşılmış günaydın diye... Mesaj net, bugün günlerden Falcaooooo
Nerde var bu bilgi renkdaş ?Günaydın kardeşler. Bu arada güya cagne de doha da sağlık kontrolünden geçiyormuş.
Fizik olarak dökülüyor savunma yapmaya mecali yok.Mariano>>corchia
twitter da gördüm felipe hedef 23 diye bir sayfa ama billur geçiyordu sanirimNerde var bu bilgi renkdaş ?
Seri Nzonzi neyinize yetmiyor Allah gözünüzü doyursun mesajı da olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 56985Ekli dosyayı görüntüle 56986
Dün de olmadi bugün de olmaz diyor resmi Site resmen
twitter da gördüm felipe hedef 23 diye bir sayfa ama billur geçiyordu sanirim
Nusret IG da Jorge Mendes ile Story atmis net bir sekilde ‚bitti‘ hareketi yapiyor. Izleyin bakin buraya tasiyamiyorum
gelip şöyle şeyler yapsın
Bence kondisyon yüklemesiyle alakalı çünkü daha maçın başında sos vermesi bitik olmasından değildir diye düşünüyorum zamanla toparlayacaktır zaten kötü oynarsa linnes varFizik olarak dökülüyor savunma yapmaya mecali yok.