Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi kurasına mı bekliyorlar acaba bizimkiler?

Baktılar ölüm grubunda düştük falcao maliyetinden dolayı vaz geçip diagne lig için yeterli düşünülür. Ha taraftarların vereceği tepkisini hesaba katmışlardır herhalde.
Bugün ya da en kötü Pazar günü kap gelmezse Konya’ya karşı 9-0 yensek bile bu taraftarın tepkisinden kaçamazlar

Dun haluk yurekliyi dinledim. Falcaoya bonservis vermeyecek galatasaray dedi ama o parayi mendese verecekmisiz. Yine de oyuncu satmak gerekiyor. Ayrica falcao gelse bile konya macinda oynayamaz çünkü lisansi nasil cikacak ?
Lisans işi yanlış hatırlamıyorsam Sneijder’de çok hızlı çıkmıştı. Uzun işlemleri olmuyor Cuma’ya kadar gelmiş olsun yeter

Fener, Beşiktaş ve Başakşehir takımlarının şampiyon olabileceğine dair ufacık bir kıvılcım dahi görebilen varsa Futbol bilgisini acil sorgulaması lazım.
Ciddi tek rakip Trabzonspordur. Falcao geldi zaten. Bizim çözmemiz gereken tek konu sadece beklerin dinamizmi nasıl arttırılabilir. Fatih Terim bunu takım içinden çözebilir mi? Transfer yapılacaksa yerli mi yabancı mı olmalı? Bence hem sağ hem de sol bek oynayabilen 26-27 yaşlarında bir scout transferi yapabilsek mükemmel olur. :ubulut:

Bunlar falcaoyu falan alamazlar taraftarı oyaladılar çok güzel taktik yaptılar. Yönetim istifa derhal. Abdürrahimin içinde olduğu bir transfer bitmez zaten

Bugun kap'ı gectimde, eger yarın hem kap hem kendisi gelmezse kelle isterim. Aşağısı beni kesmezzz

Anlik Beklentimiz.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1152447460.webp

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt