M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
İkindi vaktini müteakip çalı çırpı toplanmalı. 19:05 sonrası yangın zamanı geldi çattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rentakş 15.30 da geliyormu yani öylemi diyosunNe karamsar adamlarsınız ya, transfer bitti az sakin kalın.
kaç tayfa var bilmiyorum ama en çekilmezi Troll tayfaArkadaşlar forumda kaç çeşit tayfa var. Birisi yazabilir mi? Artık okuyan tayfadan çıkıp birisine duhul etme zamanım geldi. En populeri yangın olanı galiba.
Geçen sene ön liberoda eringeç fernando vardı bu sene dünya kupası kazanan takımın rotasyon oyuncusu var o bölgede ve geçen sene romada banko oynamış her türlü seviye atlar o bölge yeterki nzonzi en kısa zaman takıma uyum sağlasınMutlaka,takım savunması önemli tabi
Yönetici ile konuştum dedi dünNevzat tahmin ve beklenti yürüterek bugün kap yarın geliş diyor Asporda
yahu yalan sözleşme falan , adamın sözleşmesi 30.06.2020 de bitiyor.belliki monaco vermiyor kardeşim yapacak bişey yok. sen istediğin kadar falcao ile sözleşme yap, fotoğraf çek, yemek ye, hatta pandik at. ama önce monacoyla halledeceksinki bu iş olsun. bizimkiler her işte olduğu gibi bu işide eline yüzüne bulaştırdı. eğer olurda alırsak sağlam bir menejer kazığı girecek ondan kaçış yok zaten
Şimdi a sporda hiç demedi öyle bir şey dün milliyette yönetici demişti
Rentakş 15.30 da geliyormu yani öylemi diyosun
Falcao ile bu karar ugrasacagimiza gidip alirdim
Valla adamin oynacagi 7-8 mac > diagne+Mitro