Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabır sabır ne sabrı yav. Sabır taşı olsa çatlardı. Yetkili biri çıkıp doğru düzgün bir açıklama yapsın. Öyle %99 felan olmuyor. Net açıklama istiyoruz.

ya kardeşim falcao konusunda açıklama yapacak bir yönetici yok mu

neden bu transfer bu kadar uzadı? falcao transferi olursa 1 tane muhabir bu soruyu sorabilcek mi bakalım

İşleri güçleri numara ya ne alaka yabancı sayısı lisans mı çıkaracan sanki

bam bam bize giren ne onu açıklarmısın...sonunda öyle oluyor diyorsun ya..biz 2 senedir şampiyon olduk ligin sonunda...performans olarak sadece hazırlık dönemini baz almak gerçekçi değil..adı üstünde hazırlık dönemi..evet takıma eleştirilerimizi yapalım elbette..ama dayanaklı olmalı..taktik yok bam bam futbolu dersen kusura bakma bu eleştiri olmuyor..kaç sene galatasaray da görev almış bir sürü kupa kazandırmış bir teknik direktöre taktik olmadan bam bam oynatıyor demek komik oluyor..oyuncu tercihleri sahadaki performansı eleştirelim ama bu tarz dayanağı olmayan ezber söylemler samimi gelmiyor..

Oyuncu seçimini ve değişikliğini taktiğin bir parçası olarak değerlendirebiliriz. Onu eleştiriyorum zaten taktik derken. Ve grafiğin geriye gitmesi beni rahatsız ediyor. Denizli'ye o yenilgi seni hiç mi endişelendirmiyor? Her geçen sezon daha kötü oynamaya başlıyoruz. Şampiyon olmamız iyi oynadığımız anlamına gelmiyor. Denizli maçı performansı devam ederse bırak Şampiyonluğu, anca ilk 10'a girmeye oynarız.

Kostas Mitroglou da PSV Eindhoven'a gitti
Valentine'den sonra Kostas'ın PSV'ye transferi için de KAP gelecek..
Galatasaray'da yabancı sayısı resmen 13'e düştü...
Az daha sabır

Yapacakları işe sıçayım. Lig başladı ulan. Böyle amatörce yönetilen kulüp mü olur ? Defolup gidin be yeter ulan !! Sabır sabır sokarım sabrınıza. Taraftarla taşak geçtiğiniz yetmedi mi ? 3 ay Falcao transferini bitiremeyen adam defolup gidecek arkadaş. Ne embesil yöneticiler bunlar yav. Ulan 90 gün ya. Tek adama 90 gün harcayıp hala yarın yarın diyorlar. Yedi sülalesine kayıcam alayının 19.05’te. Bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt