Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bari diagneyi satıp onyekuruyu alsaydınız çıldırdım şunu görünce dalga geçer gibi

Bu apo bu herifi silkeledi mi ne yaptı? başka foto ne olabilir lan yeter artık.

Falcao bizden 3 yılda 20 milyon euro'ya yakın para kazanacak ve üstüne üstlük şampiyonlar liginde oynayacak.

Monaco'da 1 yıllık sözleşmesi kaldı küme düşmemeye oynayacak önümüzdeki sezon boşa çıksa 34 yaşında artık biz dahil hiçbir takım kolay kolay yüksek maaş vermez Falcao'ya.

Falcao'da bunu bilerek hareket ediyor ve Monaco zorla elinde tutarsa tüm sezon sakatım diyerek yatar oynamaz. Giren Monaco'ya girer bu arada önümüzdeki sezon bize daha düşük maaşla bedavaya gelir.

orasi öylede bu sezon ne yapacaz forvetsiz?

Diagne ve Belhanda satılır gelen paranın hepsi panikle samattaya verilir. Feghouli forvet arkasına geçer jimmy sağ kanatta oynar. Bu saatten sonra görünen bu :red:

Erhan Kaan Adıgüzel: ''Falcao için maalesef bugün de KAP gelmeyecek. Diagne için şu an masadaki en yüksek teklif 9.5M€.'' (Habertürk)

Lan satin gitsin

Falcao gelecek beyler sakin olun daha öncede yaptılar aynı acıklamaları

Monaco Başkanı Petrov: "Ben Yedder'i aldığımız için mutluyuz. Bu sezon çift forvetle oynayacağımız için Falcao'yu da takımda tutmak istiyoruz."

Dün de yazdım, Denizli'yi unutturmak için çıktı umut saçtı, yalan söyledi. 2 yıldır Gebze'den kalkıp antrenmanlar dahil her maça gittim, yetmedi Bursa, Ankara,İnönü çoğu deplasmana gittim. Falcao gelir gelmez bu sene de kombine alacağım diyordum ama ben pes ettim. Gelse de almıyorum artık.

Geçen fener maçında küfür ettim sağolsun uyarıyla geçiştirmişler, size olan saygımdan aynı şeyi yapmayacağım ama benden cidden bu kadar. Sizin yapacağınız transferi sevsinler. Umarım defolup gidersiniz.

Ne gerek vardı 2 ay Falcao da falcao ..

Taraftarın modunu düşürdüler psikolojisini bozdular...

Şampiyon takımdık kendi ellerimizle rezil ettik ..

Bu psikolojiyle şampiyon falan olamayız..

yarin-ise-gidecek-olan-yikik-yazarlar_1615783.gif

Serefsiz bunlar golovin'i nerde oynatcan çift oynucaksan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt