Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bende pek olumsuz konuşmayı sevmem de pedrov böyle demiş hakikaten. Geçmiş olsun çok ama çok üzüldüm

ultrAslan ın da fblilerden farkı yok gözümde ses çıkarmıyorlar işlerine geldiği gibi yaşıyorlar hep

Yazıklar olsun istifa edin bu kadar beceriksizlik olmaz 2 ay boyunca bizi Falcao transferiyle oyaladılar şimdi yumurta g.. Ağzına gelince yok fatih istemedi yok hocaları istemedi, başkanları istemedi diye haber pompalıyolar medyaya. Ama bu yükün altından bu sefer kalkamayacaksınız

Petrov iti

ui-SkC.gif

Kluple anlasmadan nasil %99 oluyor bu adamlar bizimkileri kandirdi ozaman hafta basinda bi forvet alacagiz o zaman falcao sizindir demisler ve Tdleri caydirmis bunlari ulan Apo millet sana kizmakta hakli yemin ederim

çok uyumsuz bir ikili olurlar. savunmayı hücumdan başlatma olayı var ya, hoca sever. ikisi de yapmaz. + babel feg falanda sahada olursa aynı an da daha beter olur durum.

Diagnenin bir şekilde satılacağını düşünüyorum ben. hem eksiden çıkmak, hemde eksik bölge transferleri için bu gerekli. gerekirse zarar edilecek veya maaş takviyesi yapılacak ama bir şekilde yollar ayrılacak.

ha bana desen ki diagne mi belhanda mı gitsin, belhanda gitsin direkt derim. varsa söylenildiği gibi 13-15 teklif, 5 dakika durmasınlar. ne 8 numara ne de 10 numaradan beklenmeyecek derecede kötü top kayıpları yapıp, saha içerisinde bir süre sonra (en zayıf rakibe karşı bile) kaybolabilme becerileri var.

Hoca bu yıl öyle oynamayacak sanırım Melih. Defanstan pasla çıkmak isteyeceğiz ondan sancılı bir süreç geçecek takım sisteme alışana kadar. İç saha maçlarında çift forvete rahat dönülebilir. Donk'u ileri göndermektense Diagne gider.

Diagne giderse de Falcao'nun yedeği Adem mi denecek ilk sakatlık veya cezasında. Çok gömüyoruz Diagne'yi apaçiliğinden dolayı da takım oyuncuları toplanıp kendisi ile konuşur ve içlerine dahil ederse verim alırız. Belhanda Seri Nzonzi'den biri sakatlansa yerine kim girecek? Orta sahadan kimsenin gitmemesi lazım bu yıl bana da soracak olursan. 13-15 teklif hiç sanmadığım için böyle söylüyorum tabi. Belhanda'nın bir tık üstünü kaça alacağız orası da muamma olu tabi.

Devre arasında da Diagne'yi göndereceğiz gibi gözüküyor. Donk'u satılık listesinin başına yazardım ben misal. Mehmet Topal'ı alırım. Tabi keşke Mariano, Nagatomo, Yunus da satılabilse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt