- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Forvette yok piyasada yine son günler kapı 15 m eurodan açılır çıkıp açıklama yapacak cesaretleri bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkdaşım direkt çeviri yapmışsın. Türkçen bozuk mu?Cok net bir sekilde su belli oldu :
Hic bir muhabir veya duyumcu yönetimden haber aliyor
sonuç olarak 1 tane yabancı kontenjan açılacak eğer bu denilenler doğru ise.
sturridge olabilir hatta güzel de olur.
Hoca, yönetim de istifa etsin mi bro, hatta bartali de gitsin neydi o denizli maçı hepsi yürüyorFalcao yarın gelip imza atsa bile bu transfer olayı rezalettir.
Falcao gelse bile Albayrak istifa etmeli, çok kötü transfer görüşmeleri yapmakta. Bence zarar veriyor kulübe.
Falcao yu alsa ne olur, başka transferler de yine aynı rezilliği yaşatacak.
Şahsi fikrimdir bu.
Üye olmak şimdi mi aklına geldi ? Zamanlaman manidar. Burası ateş çemberi zaten ham yaparlar seni fazla ses etmeS.a 2013 den beri düzenli takip ettiğim siteye sonunda kayit olup aranıza katildim.Gelmedimi bu kolombiyali tuzluk halen.
Noldu geliyormu simdi Falcao bugün?
Mali k.o.c dan beklenecek bi hamleMonaco ile fener iş birliği mi yapıyor ben anlamıyorum nasıl bir başkan bu sal adamı artık ya Halen kadroda tutmak istiyoruz diyor. 2 aydır satacağız diye oyalıyor adam bildiğin.
Noldu geliyormu simdi Falcao bugün?