Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonun ekonomisi küçük bizimle kıyaslama.ayrıca herif cam adam kronik sakat.biz alsak küfrederdi millet gerçekler bu
evet başarıymış birde ders alacakmışız :d acınası derecede komik..Biz alsak sakat adamın ne işi var diye önce bunlar zırlayacaktı,onun dışında sağlam kalabilirse iş yapar tabiki

Bu akşam birileri yanacak ama kim yanacak bakalım.
Taraftar mı?
Yönetim mi?
Olsa da olmasa da artık maç maç önümüze bakmalıyız.
#inanedin #hedef23

Galatsaray taraftarlarına sakinleşmelerini öneririm. Falcao'nun kalmasını istediğini söyleyen Başkan Yardımcısı, bu kalmaya zorladığımız anlamına gelmiyor. Ayrılmak istiyor ve yerine koymamızı sağlıyor Slimani, Falcao'nun yerine değil. Gala hayranları lütfen sakinleşin ve raporları takip edin

Herkes Falcao icin yangin yapiyor da, yarin hoca cikip soylese Falcao konusunda rakamlar bizi asti, zorladik ama FFP'den dolayi Monaco'nun istedigi parayi vermemeyi tercih ettik.

Tepkileri merak ediyorum.

Apo'nun 99% aciklamasi ne kadar yanlis ise, taraftarin da her transfere karismasi yanlis benim gozumde.
Öyle bisey varsa da bugun ögrenmediler ya baştan kestirip atacaklardi ozaman. Bukadar uzatirsan resimler cikarsa 99% deyip sonra cikip bu dedigin aciklama yapilirsa kusura bakmada taraftar haklidir. Muşteri daima haklidir

Galatsaray taraftarlarına sakinleşmelerini öneririm. Falcao'nun kalmasını istediğini söyleyen Başkan Yardımcısı, bu kalmaya zorladığımız anlamına gelmiyor. Ayrılmak istiyor ve yerine koymamızı sağlıyor Slimani, Falcao'nun yerine değil. Gala hayranları lütfen sakinleşin ve raporları takip edin

Adamın hesabını nasıl spamladıysalar artık :D

Emre Kaplan: “L’Equipe’nin yaptığı haber yalan. Monaco 4-4-2 oynamak istiyorsa kadrosunda 6 tane forvet var. Transferde sorun yok. Falcao en geç yarın sabah KAP'a bildirilecek.”

yalancı herif nevzatla bu herif bugun buyuk patladı

Şahsen ben rahatım eger falcao gelmezse apo gidecek yani win win o yüzden kasmaya hiç gerek yok.

Trabzonspor, Daniel Sturridge ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz golcüye 2 milyon euro imza parası ve yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret ödenecek.

güzel anlaşma
Devam eden sezonlarda da imza ücreti ödenecektir diye açıklama yapmışlar.

Büyük ihtimal yıllık maaşı 3.5 milyon euro (her sezon 2 milyon euro imza ücreti var sanırım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt