Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlaşılan diagne kalacak eldeki adamı küstürmeyelim ne yapalım yapacak bir şey yok diagneyle devam edeceğiz. orço monaco da inşallah bu sezon küme düşecek

küstürsen ne olacak küstürmesen ne olacak

topla 2 adım ilerleyemiyo ki..

diagne ve belhanda 8-9a gitsin

samatta ve j.mario bu takımı şahlandırır tempoyu fuller

Dalga geçer gibi 1 aydır Salı-Çarşamba geyiği dönüyor, günü gelince sil baştan aynı haberler servis ediliyor. Maçtan önce ''Soru almıyorum'' yenilince '' Taraftar %99 rahat olsun''. Sizin ben profesyonelliğinize sokayım, vereceğiniz bilgiye, yapacağınız transfere de sokayım.

Petrov'un yedi ceddini, Monaco prensisini, kolpa duyumcuları, patlayan transferle dalga geçen rakiplerin yedi sülalesini, taraftarı 2 ay veteran bir golcüyle oyalayıp ligin 2. haftasına forvetsiz sokanları şiddetle kınıyorum!
Sonuna dogru bi rahatlama geldi... Gecmis olsun..

Son 3-4 gündür yazdıklarıma bakarsanız zaten bende bunu demeye çalışıyordum...

Genel olarak "Ver sen görüşmelere başlandı KAP açıklamasını 2-3 gün sonra gelir Falcao bu problem değilki" diye yırtınıyorum...

Bugün KAP verdin topçunun yarın gelmesi mecburi değil ki sonuçta...

Bi b.k yiyen işi vardı demek ki o yüzden yapmıyolardı KAP bildirisini...

İsterseniz bana kızın ama ciddi anlamda transfer nasıl yapılır ilgilenen yöneticilerimiz bilmiyor işi.

Bir tek Nzonzi olayında olması gerekeni yaptılar...Transfer böyle olur zaten topçunun ismi geçer millet öylemiydi böylemiydi derken tak KAP gelir ertesi gün imza aynı gün ya da ertesi gün idman...

Bizim bütün transferlerimiz yılan hikayesi bizlerde çilesini çekiyoruz bunun...ayıptır ayıp...madem Petrov'un tavrı bu şekildeydi bunu çok rahat açıklayabilirdi yönetim...milyon tane sallama yorumla psikolojimizle oynanmazdı en azından...

Hasan
@hsnyldrm1979
·
12d
Haberde Oleg Petrov'un açıklamaları haricindeki kısım;
"2013'te Monaco'ya gelip kaptan olan Falcao, Galatasaray'a gitmek istiyor. Başkan Yardımcısı Oleg Petrov'un son açıklamalarına göre Galatasaray ile Monako arasında müzakereler hala duruyor."
Tweeti Alıntıla

Yarına kadar Falcao alınamıyorsa Samatta'yı almak gerek.

2 gün filan beklenemez yeter artık transfer sezonu bitti gelecekse gelsin gelmeyecekse başka transfer yapılsın takımın tek ihtiyacı falcao değil diğer ihtiyaçları gidermeye zaman kalmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt