Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu trabzon'u bizim rezil görünmemiz azdırdı. Baktılar kafa takımlar kötü, son şampiyonun da ne yaptığı belli değil forveti koca bir belirsizlik. Riskli ama denenebilir bi topa girdiler.

Ha ben 3,5 verir miydim? sanmıyorum ama adamlara da kötü iş yaptınız diyemem. Şampiyonluk için atılabilir bir zar sanki, kaç tane adam var ki zaten takımlarında 3 üstü kazanan? Benim aklıma sadece Sosa geliyor

Falcao'dan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Bu transfer dönemi sonunda forumca tespit edilen kaç tane kolpacı, primci sosyal medya hesabı varsa twitter'da, instagram'da, facebook'da veya ekşi'de başlık açılarak gündem oluşturulmalı. Bir kampanya yapıp sırasıyla hepsinin hesabını spam'a boğmalı Galatasaray taraftarı. Gazeteciliği beceremiyorlarsa, insanların duygularıyla oynamaktan, düpedüz yalan söylemekten haz alan bu güruhu silmek lazım sosyal medyadan.

Bu güruh için kesinlikle bir spam kampanyası yapılmalı. Tüm hesaplarımla fake'ler de dahil olmak üzere spam'layacağım ortak bir çalışma yapılırsa. Hadlerini bilsinler.

Iyi de sosyal medyanin bir ruhu da zaten , bi tarz bos soylemler ve bunlarin pesinden cikarimlar cartlar curtlar icin var.

Bunu sirketi ,isi icinde kullanan var sabah aksam laga luga icin de.

Mahsusat senin bunlarin pesine takilman digilde bosbogazlik yapani durmansa eger cik gercek dunya da yasa.

Yeni açıklama bu

Veli Yiğit: "Falcao için bugün KAP bildirimi beklendiği haberini almıştık. Ben hala bugün KAP bildiriminin gelebileceğini düşünüyorum Galatasaray'dan. Kaynağı da söylemeyeyim, çok üst düzey bir kaynak."

kolpacı herif.Nzonzi ve seri ne olmuş sormak lazım

Iyi de sosyal medyanin bir ruhu da zaten , bi tarz bos soylemler ve bunlarin pesinden cikarimlar cartlar curtlar icin var.

Bunu sirketi ,isi icinde kullanan var sabah aksam laga luga icin de.

Mahsusat senin bunlarin pesine takilman digilde bosbogazlik yapani durmansa eger cik gercek dunya da yasa.

Spam butonunu yanlışlıkla koymuşlar yani ruhunu oluşturanlar.

Emre Kaplana sesleniyorun samimi söylüyorum vazgeç kanka bak manyak olursun ciddi söylüyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt