Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mounie ya da Aboubakar kiralanmış 3-4 maça çıkmıştı şimdiye, bu yönetim iflah olmaz bir forvet alamadılar 2 senedir, Mitroglou 'nu bile ararız bu gidişle

1.5m avroya şampiyonlar ligini kazanan takıma katkı sağlamış forveti maaş ödemek fena değil

Şizo agaogluyu tebrik etmek lazım

Tamam severiz renkdaşımızdır gönül adamıdır güzel haberleriyle coştuk yollarını gözledik falan...ama arkadaş kimse kusura bakmasın bu kadar rahat sakin teselli edici moda giremeyecek kadar ciğerimiz Galatasaray'lı...

Kimse eleştirmesin "ne yani ben sakinim senin kadar Galatasaraylı mı değilim" diye...onu kastetmiyorum ama en azından ben böyle durumlarda aklı selim davranamıyorum...

Arz talep meselesi ,gidip her boka parmak calarssniz ,yanlis bilgi verenleri yiceltirseniz olacagi bu.

Kap diye bir kurum kurulmus,aydinlatma platformu,bekleyin oraya dussun ,adami takip ediyorsunuz ,adamda mabadindan yada yoneticisi %99 bitti lafi uzerinden cikarimda bulunuyor.Akabinde siz delleniyorsunuz .

Hakikaten ilginc bir drama!

Sirket bunlar ,manipulatif bir eylemde bulunuyorlar ise dava acarlsr zaten ,demek etkilemiyor,o zaman atis serbest,inanip inanmamak da!

Sakat adama o kadar para verilir mi derdik biz alsak Sturridge'i. :rolleyes: Trabzon güçlendi baya yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt