Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çapa bak. Ben de cevap yazıyorum daha. İkile canım.

Capini ilk mesajda olctuk zaten ,vardigin noktaya bak .

Kendi sirketin hakkinda manipulasyon yapan bir tvit var sa konus,yoksa sosyal medyanin ezik kolpacilarina primi basta verme !!!

Bunun uzerinden yetmez gibi sikayete cik ,sonra bana capdan bahset ,te allam

Yangın tayfa ;
IMG_0539.webp

Mustafa Dzenzis başkanuma da dzok teşekkor ederom.

İyi kekledi bizi Antep fıstığı başkanım.

monaco ve yöneticilerinin sosyal medya hesaplarına suç oluşturmayacak şekilde dadanalım. the one WHO insults Galatasaray never has children tarzı bir hashtag ve release falcao or relegate due to our prayers tarzı mesajlar denenebilir.

Görüşmeye başlandığı ile ilgili KAP gelince garanti olmayacak ki, daha önce kap açıklaması gelip olmayan transferde oldu.Falcaonun gelmesi ve Anlaşma yapıldığına dair KAP açıklaması netleştirir bu transferi.

Açtım deli yürek dinliyorum.Acayip gaza geldim.19.05'te kap gelmezse tüm sosyal medyayı ateşe veririm

monaco ve yöneticilerinin sosyal medya hesaplarına suç oluşturmayacak şekilde dadanalım. the one WHO insults Galatasaray never has children tarzı bir hashtag ve release falcao or relegate due to our prayers tarzı mesajlar denenebilir.

Ne diyor lan bu derler adama

Falcao konusunu kapatalım arkadaşlar.Konya maçından sonra olumsuz açıklama yapılacaktır.

Neyi değiştirecek abi adamlar taraftardan tırsıp Falcao'yı salmaya mı karar verecekler. Sosyal medyada şöyle hareketler bizi küçük düşürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt