Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kitapsızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr verin ulan falcaomuzu

1566406325588.webp

1566406339428.webp

Hala sorunu Falcao yu alamamak olarak görenler var..

Sorun bu beceriksiz yönetim almayı geç göndermeyi de beceremeyen amip sürüsü

Falcao cidden sakatmış abdürrahim albayrak a bahane çıktı kabus gibi 2 sene şampiyon olan takımın sinerjisi nasıl bitirilir gördük düşman olsa bu kadar yapamazdı
adi herif geçen sene de ALAN 'ın peşinden 3 ay koşup son hafta LSAYDIK UEFA CEZA VERİRDİ dedi ve skandal şekilde forvetsiz başlattı bizi

bu ene de aynı salaklık

tsnin forvetleri bile bizimkilerden iyi

Gelmezse yangın tayfa albayrrrağı bi zahmet yaksın.

Hatta benzini onlar döksün çakmağı ben bile çakarım.

Bence falcao tatilini uzatma derdinde. Monaco Apo Hoca Yönetim herkes bunu biliyor. Transferin kapanmasına son 2 gün kala gelebilir.

Öyle değilse , bir taraftar olarak albayrrağı suçlarım. O fotoğraf neydi diye sorma hakkım vardır herhalde?

gscimbom_mobil

Gavatlar bi adama 40 milyon euro verip alırlar.. utanmadan 3..4 bişeyler sallayın derdindeler.. kodumun fransız yavşakları ya

Bence monako 3-5 derdinde de değil. Oyuncu bizim oyuncumuz 1 sene daha kalsın derdindeler. Yoksa şimdiye kadar 3e 5e anlaşırlardı çünkü cidden küçük para onlar için.
Sanırım bizimkiler kasap önündeki kediler gibi oyuncu ve menajerin kulübü ikna etmesini bekliyorlar, artık böyle düşünüyorum.

adi herif geçen sene de ALAN 'ın peşinden 3 ay koşup son hafta LSAYDIK UEFA CEZA VERİRDİ dedi ve skandal şekilde forvetsiz başlattı bizi

bu ene de aynı salaklık

tsnin forvetleri bile bizimkilerden iyi
sörlothu iki sene kiraladi sturridge ile 2 sene sözlesme yapti.

adamlar cengiz yönetimini 7 bitirdi. saftirikler diagneye 10m bonservis ödedi..

Yahu keske en bastan Cagne'yi 9 milyona filan satsalardi. En azindan Vedat ve Samatta yapardik. Mesela Terim istemiyorsa bile Belhanda'yi 9 milyona satacaktin ve Banega'yi alacaktik. Simdi elimizde Banega Vedat Samatta Seri Nzonzi vardi. Gayet de iyi kadro olurdu.

Falcao gelmez artık. taraftarda bu yönetimi yakar. Zaten liseliler istemiyor, bu yönetim yolcu olur.

bence falcao transferi yattı yönetim korkudan açıklayamıyor kendiliğimizden unutalım diye bekliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt