Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1654.webp

Geçmiş olsun

Niye alemin tek enayisi bizmiyiz

Niye hic gsli fb muhabiri yok

Bunu bilemezsin. Hatta NTV Spor ile ilgili Socrates YouTube kanalında Fuat Akdağ ile bir söyleşi gerçekleştirmiş o uzun boylu, adını hatırlayamadığım arkadaş. Kendisi uzun yıllar NTV Spor’da editör olarak çalışmış. Eski günlerinden, Spor Servisi zamanından falan bahsettiler. Aslında Galatasaraylılar Fener muhabiri, Beşiktaşlılar, Galatasaray muhabiri, Fenerliler de Beşiktaş muhabiri olmalı demişti. Biz yaptık zamanında bunu ama sonra devamı gelmedi dedi. Yani 2007-20013 arası çalışan NTV Spor muhabirlerinden bir çoğu rakip takım taraftarı. Bunu NTV Spor’da yıllarca üst düzeyde çalışmış bir editör ve Genel Yayın Yönetmeni söylüyor. O yüzden şu anda kimin hangi takımlı olduğunu bilemezsin çok bariz olmadıkça. Atıyorum Turgay Demir Fenerli veya Beşiktaşlı değildir. Hakeza Emre Bol falan da Galatasaraylı veya Beşiktaşlı olamaz. Ama taraftar borazanlığı yapmayan, objektif muhabir ve köşe yazarlarının birçoğu farklı takım taraftarı olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

transfer sezonunun 3 ay olmasi tam bir sacmalik, PL gibi lig basladiginda transferler bitsin, bizimkiler tatilini yapiyor haftalarca, digerlerinin ligi basliyor transfer sezonu kapaniyor, bizimkilerin anca aklina son günlerde transfer geliyor, bukadar su istimal etmek olamaz yeter, TFF bu kurali degistirsin!!!!!!

son 5 transfer nobetini bastan sona okudum ve benim anladıgım biz falcaoyla anlasmısız ama monaco bırakmak istemiyor.

zulfo ağa hesabını kitlemiş.Vay korkak ağa vay

Falcao olmazma bunların yatacak yeri yok resmen . B planı hazırdı sözde . Konya maçında puan kaybedersek napacaklsr bakalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt