Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZLEDİK !

CLkFbgpWEAA3fdB.jpg

Falcao ne oldu yattı mı yoksa olumsuz haberlere fazla mı reaksiyon gösteriliyor yine?

Yarın çıkar biz Galatasaray'ın menfaatleri icin ugraştık der. Halbuki olay senin iş bilmezliğinde. Sana kimse falcao'ya para bayıl demiyor. Bu noktaya getirip Galatasaray'ı rezil etmeye imajını yerle bir etmeye kimsenin hakkı yok. O resimleri çekiliyorsan Galatasaray kulübü 2.başkanı falcao ile dönecek ülkeye bu kadar basit.

2 senedir mustafa cengizle birlikte 1 yıldız transferi yapacaklar taraftar illahlah etti. Başkan olmadan önce ibrahimovic filan sıkıyodu tabi bol keseden.
Beni en çok tilt eden olay şu aponun saf çocuklar gibi sürekli kandırılması.petrov denen pezoyu hemen kardesi yapıyor her söze inanıyor.tam bi saftirik

Eski ve yeni hiç farketmez, Galatasaray başkan ve yöneticilerinden nefret ediyorum.

Bunların alayı Galatasarayın başına sırf kendi reklamını yapmak için gelmediyse bende birşey bilmiyorum.
Ulan şu Galatasarayın başına bir tane en az taraftar kadar sevdalı bir başkan ve yönetim kurulu nasıl gelmez inanılır gibi değil.
Ama yok arkadaş liseli, lisesiz hiç farketmez bu üyelik sistemini değiştirmek şart..Yani kabuğu kırmak şart.Yoksa biz hakettiğimizz başkan ve yönetimi bu düzende hiçbir zaman bulamayacağız.

Diğer iki klüp başkan ve yöneticilerine baktığımızda klübe bağlılık konusunda aradaki farkı çok net görüyorsun.Bu sadece bu sene değil her zaman böyle..
klüplerin haklarını koruma noktasında bile baktığımzda adamlar bu konuda çok daha iyi.Burdan bile anlıyoruz.
taraftar tepkisi olmasa bunlar hak falan aramaz.
Hoca olmasa bunlar bir hiç..

Eğerki başka transfer olmayacaksa falcao kesinlikle gelmemelidir.
Falcao gelsede gelmesede en yakın zamanda seçim olmalı.
Doğru başkan ve yönetimi bulana kadar devam.

1 bekler bir yil daha yaslandi
2 babel onye kadar tempo yapamaz nekadar iyi olursa olsun genclik enerjisi baska birsey
3 nzonzi fernandodan daha agir biz pas oyunu oynamiyoruz hep hizli rakibe dalinca is yapabiliyoruz
4 keza seri ndiaye kiyasida ayni sekilde seri daha garantili ama etliye sütlüye karsimayan biri
5 emre mor enfes bir tarnsfer ondan cok ümitliyim
6 cagneden fayda gelmez artik en fazla 10 atarsa öpde basina koy

sonuc takim su an gercekten cok vahim durumda, isim isim gitme biz nasil oynuyoruz özünde öyle düsünürsek yavas pasli oyunu biz asla beceremeyen kulübüz!

Fernando son haftalarda vites artırdı, yanıltmasın, ligin başında kamyon gibiydi, leş oynadı. Asla aramayız onu. Ndiaye nin dikine gidişlerini bence ararız. Onun dışında takım tartışmasız daha iyi. Tabi hoca performansını da katmıyorum bu kıyasa.

Feg transferi bile bukadar yormamıştı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Seri
Nzonzi
Belhanda
Feghouli
Babel
Diagne

Her turlu sampiyonuz gelmezin kolombiyali nonoş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt