Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hadi bizim kolpacı çöp muhabirleri anlarımda yabancılar özellikle İtalyanlar transferde tek güvence kaynağı kolay kolay boş yapmazlar bi tane bile olumsuz durum yok hadi onu geçtim koskoca ESPN bile bizde dedim onların apodan bilgisi daha çoktur. Sabırlı olalım diyecemde haklıyız yani taş olsa çatlardı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10565531-728xauto.jpg

Gecen sezon ki sampiyonlugumuzda onemli katkisi var bunu kimse inkar edemez. Ligimizde 30 gol ile gol krali olan ve en cok gol atan yabanci oyuncu konumunda olan bir oyuncuyu taraftarlar degersizlestiriyor. Adam super ligde 47 macta 42 gol atmis el insaf.

Arkandayiz kral le combat continue

Her zaman bir işin içine sıçılmasa olmuyor.

Ya yönetim ya teknik heyet ya taraftar ya kongre üyeleri. Sabır taşı gibi kulübüz, kendi ayağımıza sıkmasak o hep söylenen Bayern örneğine çoktan ulaşmıştık.

Sokayım transferine 2 ay Falcao peşinde koşmanın mantığı yok, bir tane oyuncu satmayı da beceremedik Fernando dışında, onda da biz adam almaya gitmiştik halbuki.

Sürekli aglayan bazı arkadaşlar giderek nöbeti okunmaz hale getirmeye başladı.

Bu nöbetin olayı ne? Farklı kaynakları bir araya toplamak, transfer haberlerini degerlendirmek, beraber sevinip uzulmek.

Risk olmasa heyecan da olmaz. Evet Falcao gelmeyebilir. Gelmezse de hayirlisi boyleymis diyip gecmeyi bilmek lazim.

Ama gelecek inşallah :)

Muslera

Mariano (Şener) Luyi(Marcao) Cahill Linnes(Naga-Emre)

Nzonzi(Topal)

Feg(Emre) Seri(Jimmy) Belhanda(Arda) Babel(Adem)

Falcao(Eleke)

4-5 oyuncu daha lazim, bizimkiler bozuk plak gibi Tuyo caliyor...

yav şart mı falcao bize topçu mu yok. yönetim aklını başına alsın eksikleri gidersin kalan sürede. biz de 15-20 mesaj yazıp 10K mesajı dolduralım bakalım totem tutarsa vasfi mod şov yapacak.

Kadroya iyi diyorsunuz ama Akhisar fiorentina ve Denizli maçlarına bakarsanız durum hiçte iyi değil hızlı kanat forvet ve stoper lazım bize, bu sene rakipler daha güçlü dikkatinizi çekerim.
Kadromuz iyi. Lig için en azından gayet iyi. Ama dikkatini çekerim kadromuz iyi diyoruz. Tempomuz iyi değil, uyumumuz iyi değil, taktiğimiz iyi değil. Eleştirdiğimiz şeyler bunlar zaten.

Bu arada beyler. Çok merakımdan soruyorum. Falcao’nun bugün kap gelmemesi dışında nasıl bir haber çıktı ? Birkaç saattir bakamıyorum. Özet geçebilecek birisi var mı rica etsem

Şeffaf kulüp olacaktık Mustafa Cengiz öyle demişti. Her olayda resmi siteden anında açıklama yapan kulüp transferde dilini yutmuşa dönüyor. O kadar tepki var falcao transferi ile ilgili bir başlık at uzun uzun anlat yaşananları son gelişmeleri. Millet duyumcu peşinde koşmasın, millet size sövmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt