Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene patlayan muhabircikleri saymıyorum patlayan ÇOK GÜVENDİĞİNİZ :

Ali Naci ve İbrahim Seten’dir. Yok yeşil tik emojileri yok transfer olursa benden duyarsınız tripleri yok tik tok tik toklar ? Hayırdır ya ne bu havalar?

Takım Çarşamba’ya kadar izinli diye haber yaptılar geçen hafta salı günü idman vardı. Adamlar idman saatlerinden bile habersizler.

Ozornwofor Kayseri’ye gidiyor diye dün haber yaptılar anlaşma tamam falan adam alakasız bir şekilde Almeria’ya gideceği ortaya çıktı.

Diagne için önce Al Nasrr dediler sonra Aston Villa dediler teklif dahi gelmemiş. Bir daha bunlara güvenip burada entry olarak bile girmeye değmez bunlar. Emre Kaplan Burhan Can Terzi falan bunları saymıyorum bile hepsi kocaman bir ÇÖP

Biz burada her gelişmeye anlık kafa yorarken adım gibi eminim başta Albayrak olmak üzere bu transferin tüm ayakları bir yerlerde hayatın kendilerine sunduğu nimetlerin tadını çıkarmakla meşguller. Bizim düşündüğümüz gibi kimsenin umrunda değil yani.

Başkan ve Abdurrahim'in Falcao'yu soran taraftarlar ile o gevşek ifadelerinin de hesabı sorulur.

Bu saatten sonra anca Okaka gelir. Bu yönetimden Falcao olmazsa iyi bir isim beklemek ahmaklıktır.

Kimse üstüne alinmasin sayın renktaslar Nzonzi ve Seri olaylarini örnek gösterebilirsiniz ama ikisi de firsat transferiydi.

Bana 10 gun kala firsat transferi forvet gösterin gösteremezsiniz. Ingilterede kimse transfer sezonu kapalıyken sana iyi adamini vermez. Cenki bile Bjk ye göndermediler nolur nolmaz dursun diye.

10 gün kala ya parayı basıp alabilirsjn bir adam ki bizde para yok. Ya da gidip okaka gibi birini alirsin rezil olursun.

Bu olay napip edip olmali yoksa ne taraftarda sabir kalir ne rakiplerin dilinden düşersin.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şeref Aydın @Şeref Aydın kimse Şeref’e patladı demesin bu arada şu an altına tepki yağacağı için Mitro ve Ozornwofor Kap’ları gelmedi süreç çok kötü yönetildi. Bu transfer çok sessiz çok önceden bitebilirdi işi şov yapmaya getirdiler şu an o biriktirdikleri hataları kapatmak için de çok fazla şey yapmaları gerekiyor

Bu falcao transferi en cok medyanin isine geldi. Hem gazete sattilar, hem programlarda konusulacak bir konulari oldu. Ve tabiki duyumcular, Allah kahretsin serefsizler 1 haftadir yarin 19'05 te kap var diye salak gibi bizi hep beklettiler. Olm her gun 19.05 bekleyip kap beklemek tem biktim.

Falcao gelse yarin hic heyacanlanmam, bir transfer yapilincs Drogba sneijder gibi olur. Pat diye getirisin hava limaninda on binlerce kisi coskuyla karsilar.

Ne tadi kaldi ne tuzu walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt