Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene patlayan muhabircikleri saymıyorum patlayan ÇOK GÜVENDİĞİNİZ :

Ali Naci ve İbrahim Seten’dir. Yok yeşil tik emojileri yok transfer olursa benden duyarsınız tripleri yok tik tok tik toklar ? Hayırdır ya ne bu havalar?

Takım Çarşamba’ya kadar izinli diye haber yaptılar geçen hafta salı günü idman vardı. Adamlar idman saatlerinden bile habersizler.

Ozornwofor Kayseri’ye gidiyor diye dün haber yaptılar anlaşma tamam falan adam alakasız bir şekilde Almeria’ya gideceği ortaya çıktı.

Diagne için önce Al Nasrr dediler sonra Aston Villa dediler teklif dahi gelmemiş. Bir daha bunlara güvenip burada entry olarak bile girmeye değmez bunlar. Emre Kaplan Burhan Can Terzi falan bunları saymıyorum bile hepsi kocaman bir ÇÖP

Bu embesillerin bir de gazetecilik şöyle zor böyle zor böyle kutsak diye kendilerini fasulyeden nimet sanmaları beni bitiriyor alayı kalitesiz karaktersiz insanlar.

He bu arada bu taraftar 1 gün daha 19.05 beklemez isterseniz 5’te isterseniz gece 5’te açıklayın 19.05’ten nefret ettirdiniz

Yarin 20:00a kadar beklerim. Sonrasında bir degisiklik olmazsa yonetime destegim biter.

Bu embesillerin bir de gazetecilik şöyle zor böyle zor böyle kutsak diye kendilerini fasulyeden nimet sanmaları beni bitiriyor alayı kalitesiz karaktersiz insanlar.
Adam şezlongta hamakta tweet atıyor altına “abeğğ falkao ne saman gelir abeğğğ” “emre abi kıralsın aslansın” Emre kaplan’dan daha fazla bilgim vardır transfer haberlerinde ama bu adam bu işten para kazanıyor 6222 6222 6222 6222

Kapa bildirmiyorlar mitro yu rezalete bak kap ı hatırlamayalım diyorlardır.😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt