Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay böyle olduysa yönetimi suçlamam, olay söyle geliştiyse yönetim hatasız, zart zurt. He he yarım sezon forvetsiz oynatan da cagne kazığını sokan da 1,5 senedir doğru dürüst forvet bulamayan da taraftar zaten. Çıkın göte göt deyin. Isbilmezlik varsa bu kadar uzun süreçte yalamaya gerek yok.
Bu sefer yok bariyer yok klüp bırakmadı diye kurtulamazlar kimse yemez yiyende gerizekalidir zaten klubu bırakmamış olabilir ama senin yaptığın rezillikler bir değil iki değil..

Yabancı sayısını düşürüp sıcak para alacağız sonrası yağ gibi kayar....

Tabi ki öyle de bunların forvet alamama durumuna karşılık Fatih hoca buna müsaade etmez , diye düşünüyorum.
Yoksa mantıklı olan senin dediğin renkdaş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitterda başlık açılmış sözde Kolombiyalılar başlığı açmış Falcao'yu serbest bırakın diye ama hashtagın altında hep Türkler var nasıl oluyo bu iş :asd:

Bence kontenjan va para acidan önce garantiye aliyorlar durumu, ondan sonra Falcao aciklanir. Fazla yangin yapmayin

Marca’nin haberi, Petrov’un yaptigi aciklamalarla ortusuyor. Monaco oyuncuyu vermekten vazgecmis durumda; tutmak istiyor ve Falcao’nun da profesyonelce kontratina sadik kalacagini dusunuyor. Falcao ekstra bir karakter sergileyip, kontrattan cikisi zorlamazsa, artik zor gibi.

Dogru demis

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatırlatmak isterim..

1566421580384.webp

diagne 10'a falan giderse de gerginlik bitmeyecek. bu sefer o 10 milyonu doğru düzgün kaliteli bir yatırıma çevirmemiz gerekecek.

Marca’nin haberi, Petrov’un yaptigi aciklamalarla ortusuyor. Monaco oyuncuyu vermekten vazgecmis durumda; tutmak istiyor ve Falcao’nun da profesyonelce kontratina sadik kalacagini dusunuyor. Falcao ekstra bir karakter sergileyip, kontrattan cikisi zorlamazsa, artik zor gibi.

Dogru demis

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi de monaco 2 haftadır devam etmesini istiyoruz diyor. Onu üstüne apo ve diğerleri sorun yok %99 bizde dediler.çok saçma işler dönüyor anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt