Tolga Çetin
Sarı Üye
- 21 Ağustos 2009
- 588
- 108
- 1.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ağzını hayır aç. Öldüreceksin bizi :/Diagne de yollanır Babel forvete geçer diyenler???
Monaco’nun bırakmak istemediği zaten 2 haftadır ortadaMarca’nin haberi, Petrov’un yaptigi aciklamalarla ortusuyor. Monaco oyuncuyu vermekten vazgecmis durumda; tutmak istiyor ve Falcao’nun da profesyonelce kontratina sadik kalacagini dusunuyor. Falcao ekstra bir karakter sergileyip, kontrattan cikisi zorlamazsa, artik zor gibi.
Dogru demis
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
leeds 1 goal daha atsaydı falcaoyu bizzat ben gidip getirecektim özel uçağımnanTransfer sürecini apo yönetirse josefi almaya çalışırken luyindamayi kaptırır. En iyisi hic bulaşmayalım.
Buna bile razıyım ya hatta sözleşmesi bile fesh edilebilir çaktığımın king konguDiagne de yollanır Babel forvete geçer diyenler???
Apo korkudan ve yenilgi uzerine sacmaladi. Cok bariz anlasiliyoriyi de monaco 2 haftadır devam etmesini istiyoruz diyor. Onu üstüne apo ve diğerleri sorun yok %99 bizde dediler.çok saçma işler dönüyor anlamadım
Aynen..kap kapalı beyler bu saatte
sabah 7de açılıyor
Bi de sürekli muhabirler üzerinden sorun yok diye haber sızdırıyor. Zeki uzundurukanın perşembe gelecek lafını kesinlikle bizimkiler sızdırdıApo korkudan ve yenilgi uzerine sacmaladi. Cok bariz anlasiliyor
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozornwafor un gonderilmesi bence yanlis hamle.sezon icinde marcao yu gordukce cok pisman olacagiz.