Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao için Pazartesi günü bana iki kaynaktan gelen bilgiyi Çarşamba KAP , Perşembe istanbula gelecek şeklinde paylaştım.
Barış kesin bitti bilgisl verdi demiş. Kesin bilgi diye bir şey mi var. Başkan bile KAP açıklmasını bekleyin diyor 20 gün sonra geliyor. Ahmet Bulut 1. ağız
Pazartesi Monaco oyuncu alır hafta içi netleşir diyor Apo %99 iş bitti diyor. Onlar bile yanılabildiği kaygan bir zemindir transfer meselesi ve biten bişey olmayabiliyor. Transferi ben mi yapıyorum ki ben kesin bitti diyeyim. Ben sadece bana gelen bilgiyi paylaşıyorum. Kendimi lüzumsuz sorumluluk altına sokmayacağım. Transferin neden uzadığını neden ertelenmek zorunda kalındığını ben yine aynı kaynaklardan öğrendim. Ama bundan sonra kesinlikle hiç bir bilgi paylaşmıyorum. Ama şunu söyliyeyim benim inanmadığım hiç bir bilgiyi paylaşmadım.

Tahminim, yunus satılıp ffp'de artıya geçilecek, olursa falcao olmazsa bi menajer kazığı, + diagne forvet rotasyonu. Transfer kapanacak

Tahminim, yunus satılıp ffp'de artıya geçilecek, olursa falcao olmazsa bi menajer kazığı, + diagne forvet rotasyonu. Transfer kapanacak

Olasi bir Scout transferini gelmeden çöp ilan etmek Galatasaray taraftari klasigi. Sonra da yönetime sövüyorsunuz Oyunculari satamiyorlar diye.

Galatasaray taraftari takimina ne kadar destek olsa da bir okadar da zarar verebiliyor.

:tbr:

Falcao geleceği duyumunu vs kimse kasmasin , ben söylemiştim vıdı vıdı larini bıraksın herkes. Açarsın yabancı basın ve muhabbirleri öğrenirsin.

Bana diagne ne zaman gidecek, takımı ni veya gitmeyecek demesi gerekir duyumcu dediğin.

Olasi bir Scout transferini gelmeden çöp ilan etmek Galatasaray taraftari klasigi. Sonra da yönetime sövüyorsunuz Oyunculari satamiyorlar diye.

Galatasaray taraftari takimina ne kadar destek olsa da bir okadar da zarar verebiliyor.

Yanlış anlamışsın ama. Geçen sene Vagner Love , Cornelius gibi çok da hoş karşılamadığınız menajer önerilerini bitirme noktasına gelmiştik hatırlarsan son günlerde , ondan bahsetmiş arkadaş.

Falcao yerine gelen scouting kazığı dememiş.

Scout transferi olursa başımın üstünde yeri var. Ama kalan günlerde bunun çok zor olacağını düşündüğüm için menajer kazığı yazdım özellikle

Az once bir taxi ye bindim baktim aspor dinliyor,takimi sordum fb dedi. Dedim iyi basladiniz ,tabi abi dedi bu sene biziz,uc transfer lazim kolarov,yedek forvet,gustavo. He he dedim gectim ucmus la bunlar gazisehiri yenince,cok iyi oldu bence.
Şuan ülkenin %90ı fb şampiyon olacağını düşünüyor. İş ortamında tslı arkadaşlar var fener ile çekişiriz diyorlar. Açıkçası bize pek şans veren yok ilginç.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlış anlamışsın ama. Geçen sene Vagner Love , Cornelius gibi çok da hoş karşılamadığınız menajer önerilerini bitirme noktasına gelmiştik hatırlarsan son günlerde , ondan bahsetmiş arkadaş.

Falcao yerine gelen scouting kazığı dememiş.
Bu sene öyle kolay kurtulamazlar gibi Taha ama hayırlısı

30 gol atmış adamı pazarlayamadığımıza inanan adamlar var burada...

Eyvallah diyelim ki yönetim beceriksiz pazarlayamadı.

Aynı yönetim 16 milyon €'ya Ndiaye denen ufak yetenek pırıltısı olan adamı sattı mı? Sattı.

Demek ki kimse kabul etmek istemese de Diagne 30 gol atmasına rağmen yeteneksiz bir oyuncu ve gelebilecek max. teklif 10 milyon €.

Bunları yönetimi savunmak için yazmıyorum sadece Diagne romantizmi kasan bir grup oluşmaya başladı onları gerçekleri görmeye davet ediyorum.

Diagne kalsın CL'de oynasın 1 yıl sonra daha büyük paralara satarız diyenler...

Şimdi 8-9 teklif geliyorsa seneye max 5 milyon € teklif zor gelir. 2.3 milyon € maaş da cabası olur.

FFP FFP bilip bilmeden millete yanlis seyler asilamayin, oluyormus iste, bunun daha devre arasi dönemide dahil ediliyormus!!!

Galatasaray'da Christian Luyindama'nın oyuncu satılmazsa FFP nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
Sarı-kırmızılı yönetim, Luyindama ve FFP konusunda herhangi bir sorun olmadığını vurgularken yıldız ismin Devler Ligi'nde forma giyeceği öğrenildi.
Yönetimin tüm transferleri yaparken UEFA ile temas halinde olduğu ve alınan oyuncuların Avrupa'da da oynama engelinin olup olmayacağı konusunda bilgi alındığı kaydedildi.

BUNUN DAHA OCAK'I VAR
Öte yandan FFP'deki eksi-artı durumu için sadece sezon başı transferlerin baz alınmadığı, devre arası transferlerinin de bu duruma dahil edildiği için hesaplamanın tüm transfer dönemi göz önünde bulundurularak yapıldığı ifade edildi.

Son düzenleme:
Falcao için Pazartesi günü bana iki kaynaktan gelen bilgiyi Çarşamba KAP , Perşembe istanbula gelecek şeklinde paylaştım.
Barış kesin bitti bilgisl verdi demiş. Kesin bilgi diye bir şey mi var. Başkan bile KAP açıklmasını bekleyin diyor 20 gün sonra geliyor. Ahmet Bulut 1. ağız
Pazartesi Monaco oyuncu alır hafta içi netleşir diyor Apo %99 iş bitti diyor. Onlar bile yanılabildiği kaygan bir zemindir transfer meselesi ve biten bişey olmayabiliyor. Transferi ben mi yapıyorum ki ben kesin bitti diyeyim. Ben sadece bana gelen bilgiyi paylaşıyorum. Kendimi lüzumsuz sorumluluk altına sokmayacağım. Transferin neden uzadığını neden ertelenmek zorunda kalındığını ben yine aynı kaynaklardan öğrendim. Ama bundan sonra kesinlikle hiç bir bilgi paylaşmıyorum. Ama şunu söyliyeyim benim inanmadığım hiç bir bilgiyi paylaşmadım.
Yani bu hafta gelecek mi diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt