Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer ile ilgili açıklamalar yapılırken yöneticilerin %99 bitti demesi yanlış taraftar olarak beklentiye giriyoruz. Ahmet bulut bile kesin bitti gözü ile bir açıklama yapmaktan kaçındı Bu transfer başından beri resmi site ve yöneticiler tarafından yalanlansaydı keşke.

Günaydın Galatasaray ailesi uzun bi aradan sonra mesaj yazıyorum. Hep takipteyim zaten formu.
Benim de bir önerim olucak inşallah bu hafta Falcao işi halolur hepimiz rahatlarız . Sonra ki 2.ci hamle olarak ta ben mariano yada nagatomo'nun gönderilmesinden yanayım sizler gibi. Bu 2 sinden biri gittiği an oraya hemen bir Kolarov takviyesi şart. Sol bek'e atarız . İhtiyacımız olduğu zaman Stoper'de de oynatabiliriz. Ki bu sefer Stoper transferini de halletmiş oluruz.

dünden itibaren yangıncı tayfanın yanında olacaktım ama gerçekten bu yönetim bu zamana kadar çok doğru işler de yaptı yanlışları da oldu ama benim gözümde iyi yönettiler o yüzden beklemekte fayda var ve olmaması durumunda en büyük sıkıntı monaco tarafındadır bence futbolcu istiyor yöneticiler bitti diyor. sözün özü yangından önce beklemekte fayda var belkide iyi bir b planları vardır Batshuayi gibi

30 gol atmış adamı pazarlayamadığımıza inanan adamlar var burada...

Eyvallah diyelim ki yönetim beceriksiz pazarlayamadı.

Aynı yönetim 16 milyon €'ya Ndiaye denen ufak yetenek pırıltısı olan adamı sattı mı? Sattı.

Demek ki kimse kabul etmek istemese de Diagne 30 gol atmasına rağmen yeteneksiz bir oyuncu ve gelebilecek max. teklif 10 milyon €.

Bunları yönetimi savunmak için yazmıyorum sadece Diagne romantizmi kasan bir grup oluşmaya başladı onları gerçekleri görmeye davet ediyorum.

Diagne kalsın CL'de oynasın 1 yıl sonra daha büyük paralara satarız diyenler...

Şimdi 8-9 teklif geliyorsa seneye max 5 milyon € teklif zor gelir. 2.3 milyon € maaş da cabası olur.

Yönetim beceriksiz dir. Parası önemli değil. Yetenek de.

Madem satacaksın oyuncuya bu kadar birakmayacaksin. Satmadanda falcao olayını kopurtmeyeceksin. Banega olayını buna bağlamayacaksin. Burda havadan,sudan medet umut gerçekçi davranmiyorlar. Basın istedigi kadar yazsın. Yönetici bu kadar alalen iş yapmaz. Şeffaflık değil bu iş bilmezlikdir. Lafimda sana değil.

Düşünün şu anda tüm yedekleri sattık,kiraladık. Alınan oyuncularda iyi anlamda olanlar kiralik. Yani seneye tekrar bu saçmalıkları izlemek zorunda kalacağız.

Siz bu kadar transfer konusunda karmaşa olan bir takımı nasıl oynatacaksiniz. Gelen orta sahalar daha yeni. Yedek stoper yok,forvet yok. Forvet kim belli değil. Bu bir bahanedir kötü oynuyorlar gerçeğini değiştirmez.

Unutmayalım heyecan ve güven isidir uyumluluk ve başarı. Fatih terim satmakta almakta öğrenmeliyiz demişti. Koskoca takımı 1 yıldır forvetsiz biraktilar. Stoperler yeni buldular. Hep iyi göz ile baktığımız kanat onyekuru, Rodriguez,Bruma gibi adam yok şu anda.

Planlama ve zaman anlamında epey bir saçmalık içindeyiz.

FALCAO gel mez. Bana Monaco yönetiminin açıklamasının mantıklı tutarlı bir açıklamasını yapabilecek biri var mı. Benim anladığım göndermiyoruz. Galatasaray bile geçmiyor açıklamalarda

Ozorn ve Kostas gittiğine göre yabancı sayımız ofiicialy:

Muslera
Mariano (Son senesi)
Luyindama
Marcao
Nagatomo (Son senesi)
Belhanda
Seri (Kiralık)
Nzonzi (2 yıllık Kiralık)
Feghouli
Babel
Diagne
Donk
Linnes

Şu an 13 yabancı oldu. Diagne'yi bir satabilsek her şey papatya falı gibi açılacak. Belki bek revizyonu bile yetişebilir.

Adamlar transfer sezonu bitene kadar oyalıyorlar işte gerekirse 10 milyon euro verip bir sezon kenarda oturturuz ama sözleşmesi bitene kadar göndermeyeceğiz .bneliğine değil mi der gibiler.

Albayrak denen zat foto vermeyecekti..
%99 bitti demiyecekti..

Bir görüşmelerimiz oldu ama biten bişey yok anlaşma olduğunda kamuoyu bilgilendirilecektir demeliydi..

Daha önemli sorunlarımız var stoper takviyesi ve ortasahaya Nzonzi'nin yanına mücadeleci yırtıcı presci biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt