Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozorn ve Kostas gittiğine göre yabancı sayımız ofiicialy:

Muslera
Mariano (Son senesi)
Luyindama
Marcao
Nagatomo (Son senesi)
Belhanda
Seri (Kiralık)
Nzonzi (2 yıllık Kiralık)
Feghouli
Babel
Diagne
Donk
Linnes

Şu an 13 yabancı oldu. Diagne'yi bir satabilsek her şey papatya falı gibi açılacak. Belki bek revizyonu bile yetişebilir.
Seneye de mariano,nagatomo,diagne,donk,seri gider geriye de 8 yabancı kalır.Yani yabancı sınırı gelebilir.

Şuan ülkenin %90ı fb şampiyon olacağını düşünüyor. İş ortamında tslı arkadaşlar var fener ile çekişiriz diyorlar. Açıkçası bize pek şans veren yok ilginç.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim’in 1 adet tweet’ine bakıyor o oranı %20’ye çekmek. Son 5 senedir lig başlangıcında hep favoriler. Ersun kondisyon falan bilmez. Yıldız oyuncu yönetemez. Şubat ayına 2.’den 8-10 puan farkla girmekten başka bir hesabı da yoktur. Hiç ciddiye almıyorum ben Fenerbahçe’yi. Umarım Jailson’u da satıp takımın fişini tümden çekerler.

Moses de 1 ay yok galiba. Yakında Emre de baldırı tutmaya başlar. Hasan zaten gitti. Alper’le Ekici ile göreceğiz o orta saha ve defansın halini. Bu gazlı halleri iyi oldu. Ersun’a çok anlam yüklediler. Ali Koç’a sorsak bu kadroyu mümkün değil teslim etmez Ersun’a. Da mecbur kaldı artık güzel oldu.

Fener’in ciddiye alınacak bir yanı olmadığını 6. Hafta göreceğiz hep birlikte. Bu sefer o çekirgeyi ezeceğiz. sıçratmayacağız.

Falcao gelsin oyuna konsantre olalım da. Falcao yüzünden camia konsantre olamıyor maçlara. Ligi açamadık. Ligi camia olarak bi açalım gerisi gelecektir.

akşam 6'da iniyor diye haber girmişler
Eğer akşam inecekse kap nerde indiği an mı kap'a bildirecekler
Daha önce uçagı istanbul'a indikten sonra kap'a bildirdiğimiz oyuncu var mı

Diagne-Mariano-Nagatomo out
Falcao-Samatta-Guga-Kolarov in
Allah'ım ne olur yaşansin bu :/

Scout transferi olursa başımın üstünde yeri var. Ama kalan günlerde bunun çok zor olacağını düşündüğüm için menajer kazığı yazdım özellikle

O halde özür diliyorum yanliz Falcao disinda gelecek olan herhangi bir forveti çöp ilan ederiz Kim olursa olsun öyle düsünüyorum :)

Falcao gelecek bütün dertlerimiz bitmeyecek aslında ama bu transfer Galatasaray camiası için onur meselesidir artık olacakta yüksek ihtimal.

Sanırım Onyekuru öyle oldu. İlk aklıma o geldi.

Adam İstanbul'a geldi kimsenin haberi yoktu hatta sağlık kontrolünden geçtikten sonra görüşmelere başladık diye ilk KAP bildirimi geldi.

Mariano ve nagatomo ile bir sene daha idare ederiz ya hu bir de alelacele bek almakla uğraşmayalım gene gider saçma sapan 2 adam alır ağlar dururuz diagne gibi.Tek odak 9.

babel olabilir mi? öyle kalmış aklımda bir kaç tane daha var sanki , fernando reges'te henüz bildirilmemişti sanki insta paylaşımı falan vardı hatta

basının çöp olduğunu mitro ve ozornwafor'dan görün. almeira ve mitro işini ali naci kap gelirken söyledi en son , hiçbir yerde yazmadı.

hepiniz nantes ve kayseri diye bekliyordunuz

Fatih Terim’in 1 adet tweet’ine bakıyor o oranı %20’ye çekmek. Son 5 senedir lig başlangıcında hep favoriler. Ersun kondisyon falan bilmez. Yıldız oyuncu yönetemez. Şubat ayına 2.’den 8-10 puan farkla girmekten başka bir hesabı da yoktur. Hiç ciddiye almıyorum ben Fenerbahçe’yi. Umarım Jailson’u da satıp takımın fişini tümden çekerler.

Moses de 1 ay yok galiba. Yakında Emre de baldırı tutmaya başlar. Hasan zaten gitti. Alper’le Ekici ile göreceğiz o orta saha ve defansın halini. Bu gazlı halleri iyi oldu. Ersun’a çok anlam yüklediler. Ali Koç’a sorsak bu kadroyu mümkün değil teslim etmez Ersun’a. Da mecbur kaldı artık güzel oldu.

Fener’in ciddiye alınacak bir yanı olmadığını 6. Hafta göreceğiz hep birlikte. Bu sefer o çekirgeyi ezeceğiz. sıçratmayacağız.

Falcao gelsin oyuna konsantre olalım da. Falcao yüzünden camia konsantre olamıyor maçlara. Ligi açamadık. Ligi camia olarak bi açalım gerisi gelecektir.

Yahu adamlar 128 hafta sonra mı ne liderlik koltuğuna oturdular. FB taraftarı gibi Pollyanna'nin babaannesi tadındaki bir taraftar profili için şampiyonluk ile eşdeğer bu.

Geçen seneden daha kötüler, (kadrolari bu şekilde kalırsa) Emre Belözoğlu farkı var sadece ve Emre'nin de 39 yaşında ve müzmin sakat olduğunu unutuyorlar.

Adamların en iyi oyuncusu 39luk Emre ve geçen sene kadro dışı bıraktıkları 34lük Dirar.

Gazişehir (muhtemelen ligin açık ara en kötü takımı durumunda) gibi bir takımı 20 dakikada 3 penaltı alarak 5-0 yenmek çok güzel bir illuzyon yarattı. Şimdi sadece 10 gün kaldı transfer döneminin bitmesine, inşallah bu şekilde devam ederler sezona inşallah.

Muslera

Hans hateboor Lyundama Kaan Kurzawa

Nzonzi Janik habarer

feghouli belhanda emre

dzyuba

marcaoyu satıp gelecek parayla bu kadro rahatlıkla olmasa bile kurulabilir o yüzden marcaoyu iyi pazarlamamız lazım ffp bitmesine 2 sene kaldı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt