Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz hiç haber oldu mu bilmiyorum ama Falcao sözleşmeden fesih maddesi bedeli ne kadarsa ödeyip bu para ona imza parası olarak verilebilir
Sözleşmede var mıdır bilmiyorum ama 1 yılı kaldı, maaşı da 8 milyon diye biliyorum. Monaco o parayı isterse ne Falcao öder ne de biz o parayı imza parası diye verebiliriz

MONACO NUN DA ABDURRAHIM ALBAYRAKINDA BU TRANSFERDE EMEGI GECIP DE TRANSFERI GERCEKLESTIREMEYENLERINDEEE HEPSININ AS Monaco

Falcaonun eşi beyenmiş...

Ekli dosyayı görüntüle 57232

GOOGLE TRANSLATE : Falcao ve Galatasaray zaten her şeyi kabul etti, Monako bile ayrılmayı kabul etmişti, ama kulüp fikrini değiştirdi ve kaplana artık istemediği bir tadilat teklif etti, misillemede Monako onu serbest bırakmak istemiyor ... Ne de olsa inanılmaz Falcao'nun onlar için yaptığını.
Instagram :

Biz de tadilat yaparız ona gelsin bi...

Samatta(Tarz olarak böyle bir isim) Falcao ikilisi istiyoruz yav çok görmeyin bunu şu Diagne'den bugünde mi kurtulamadık

Falcaonun eşi beyenmiş...

Ekli dosyayı görüntüle 57232

GOOGLE TRANSLATE : Falcao ve Galatasaray zaten her şeyi kabul etti, Monako bile ayrılmayı kabul etmişti, ama kulüp fikrini değiştirdi ve kaplana artık istemediği bir tadilat teklif etti, misillemede Monako onu serbest bırakmak istemiyor ... Ne de olsa inanılmaz Falcao'nun onlar için yaptığını.
Instagram :

Bu bilgi çok önemli.. Şimdi Falcao'nun Monaco'nun umutlarını söndürecek bir açıklama yapması lazım..

Örnek : Artık yoluma Monaco'da devam etmek istemiyorum.. Kulübümden anlayış bekliyorum diyeceksin sosyal medya hesabında..

Monaco'ya ise altyapıda çalışırım diyeceksin bitti..

Aklimda baska birsey daha var. Yönetim ve menejerler Monaco ya Falcaonun sözlesmesini 1 yil daha uzatin ve 2 Milyon kiralama ve 3 milyonluk Satin Alma opsiyonu bedeliyle Galatasaraya kiralayin sezon sonu Galatasaray 3 milyona opsiyonu kullansin gibi bir öneride bulunmus olabilir mi?
Olabilir ama adamlar nedense sıcak para istiyorlar. Bi de sözleşme uzatmada maaşı düşürüp imzalamaları lazım. Galiba buna yanaşmıyorlar. Nedense

dün gece ki haberde gs yöneticisinden bahsetmişlerdi özgür koyutürkmüş bu yönetici

Özgür Koyutürk'ü daha önce yazmıştım abi. Seri ve Nzonzi transferlerinde de devredeydi. Adam zaten Monaco'da yaşıyor ve Falcao transferinde de işin içinde.

Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi olan oyuncuyu almak istediğinde ilk önce kulübüyle oturup konuşur ve anlaşırsın. Baktın kulüp satmak istemiyor ya da istediği bonservis ücreti fazla geldi, o kadar pazarlık yaptın ne yaptın ettin fiyatı indiremedin o zaman gidip oyuncuyla görüşürsün. Şampiyonlar Liginde oynayacağız, sana ihtiyacımız var, senelik 5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ediyoruz falan dersin ve oyuncuyu gelmeye ikna edersin. Oyuncu da gider kulübüne baskı yapmaya başlar salın beni diye. Bu sefer oyuncunun kulübü oyuncuyu daha düşük bir bonservisle satmak zorunda kalır ya da hiç satmaz lakin oyuncuyu küstürür ve oyuncudan kalan 1 yılda verim alamaz. En son çare kulübü oyuncuya bizim yaptığımız teklifi yapar ve 3 yıllık sözleşme önerir yıllık 5 milyon euro. O zaman bize geçmiş olsun.

Transfer işi bu kadar basit. Bizimkiler gidip Falcao ile anlaştıktan sonra çıkıp yüzde 99 bu iş bitti diyor. Tam tersi kulübü ile anlaşırsan transfer yüzde 99 bitmiş demektir. Burada asıl nokta kulüp, oyuncuyu bir şekilde ikna edersin.

5e çakacaklar bize ki 3 verip 2 haftadır transferi halledebilirdik. Denizli maçı da gövde gösterisi olurdu.(iyi ihtimal)

Falcao gelmeyecek malak gibi lige girecez

Bu arada Falcao transferinden 5-10 dk sonra Mehmet Topal KAP'ta gelir tahminimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt