- 20 Mayıs 2011
- 23.402
- 10.368
- 1.873
bir yandan da heyecanlıyım , bu gitti denilen özgün koyutürk en son seri ve nzonzi ile beraber gelmişti galiba. seri'de net beraberlerdi de nzonzi ile aynı uçakta mıydı emin değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı uçaktan indibir yandan da heyecanlıyım , bu gitti denilen özgün koyutürk en son seri ve nzonzi ile beraber gelmişti galiba. seri'de net beraberlerdi de nzonzi ile aynı uçakta mıydı emin değilim.
sturridge kanat forvet oynar abdus ortaya kayar çözerler.orta saha ve bekleri sağlam stoperleri çok ama hepsi yedek stoper gibi.Trabzon bu 2 forveti aynı anda sahada tutacak mı ? 4-4-2 mi oynacaklar yani asıl mesele o. Eğer onu oynamaya çalışırlarsa Sosa Obi Mikel ile zorlanırlar. Eğer Sturridge için Sorloth'u keserlerse Sorloth'e yazık olur.
Sturridge büyük ihtimal sağ açık oynayacak Abdülkadir 10 numaraya gelecek arkasında da Mikel - Sosa olur. Stoper ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum . Campi - Hossieini - Hüseyin - Fernandes stoper hattına sahipler zaten. Mikel'den istenilen verim alınamadı ve Onazi'nin iyileşmesine daha var. Wanyama gelirse eğer Ts'ye net sıkıntı çıkarırlar bize bu sene.Trabzon bu 2 forveti aynı anda sahada tutacak mı ? 4-4-2 mi oynacaklar yani asıl mesele o. Eğer onu oynamaya çalışırlarsa Sosa Obi Mikel ile zorlanırlar. Eğer Sturridge için Sorloth'u keserlerse Sorloth'e yazık olur.
Gövde gösterisini geçtim burada bizler dahil hiçbirimiz şu an lige ve diğer eksik bölgelere konsantre olamıyoruz. Hala birkaç mevki için transfer lazımken bu transfer ile ilgileniyoruz.5e çakacaklar bize ki 3 verip 2 haftadır transferi halledebilirdik. Denizli maçı da gövde gösterisi olurdu.(iyi ihtimal)
Falcao gelmeyecek malak gibi lige girecez
Trabzon bu 2 forveti aynı anda sahada tutacak mı ? 4-4-2 mi oynacaklar yani asıl mesele o. Eğer onu oynamaya çalışırlarsa Sosa Obi Mikel ile zorlanırlar. Eğer Sturridge için Sorloth'u keserlerse Sorloth'e yazık olur.
Monaca 3-4 ne biliyim ikna edici değil bence 1 senelik daha sözleşmesi var en iyi adamımız kalsın diyorlar.Adamların amacı 1 sene kalması filan değil 2 forvet aldılar
3-4 milyon euro bonservis istiyorlar sanırım bizimkiler bedavaya bitirmek istiyor işi. Çıkıp kardeş kulübümüz dedi hey allahım![]()
Ne diyor vasfff çeviri yap bize
Bu saatden sonra 4-5 de veririz . Albayrak bu faili de kaldiramazben falcao işinin bitecegini düşünüyorum olumlu şekilde inşallah
Asıl Yusuf Yazıcı'yı satmasalardı işte o zaman çok sağlam bir aday olurlardı ama o zaman da para bulamazlardı iyi okuttular Yusuf'u helal olsun biz gol kralını yarı fiyatına okutamıyoruzTrabzon baba bir stoper alırsa çok sağlam bir aday olur
Bu adami sportif direktor yapin. Ya da demirbilegi dicem de adam baskan adayiÖzgün Koyutürk hem Seri hem Nzonzi transferinin mimarlarındandır. Monaco'da yaşıyor kendisi aslında. Falcao ile Instagram'dan takipleşiyorlar.
Wanyama'nın Türkiye'ye bu sene geleceğini düşünmüyorum + Trabzon Onazi'yi kullanırsa kendileri için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Kağıt üzerinde bizimle birlikte en iyi kadroya sahip kadro. Fenerliler kendini avutsunlar ama 39 yaşındaki Emre'nin ayağına bakıyorlar. 3 hafta sonra Vedat'a homurdanmaya başlarlar. Beşiktaş'a zaten bir şey diyemiyorum aldıkları bekler ve kanat oyuncuları hiçbir iş yapamayacak. Burak bu sezon sık sakatlanır.Sturridge büyük ihtimal sağ açık oynayacak Abdülkadir 10 numaraya gelecek arkasında da Mikel - Sosa olur. Stoper ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum . Campi - Hossieini - Hüseyin - Fernandes stoper hattına sahipler zaten. Mikel'den istenilen verim alınamadı ve Onazi'nin iyileşmesine daha var. Wanyama gelirse eğer Ts'ye net sıkıntı çıkarırlar bize bu sene.
3 falan olsa bizimkiler kabul ederdi.. en az 5..6 istiyorlardırAdamların amacı 1 sene kalması filan değil 2 forvet aldılar
3-4 milyon euro bonservis istiyorlar sanırım bizimkiler bedavaya bitirmek istiyor işi. Çıkıp kardeş kulübümüz dedi hey allahım : )
Bence bize 12-15 mio arasi geldi de, Diagne habire yan yatiyorAsıl Yusuf Yazıcı'yı satmasalardı işte o zaman çok sağlam bir aday olurlardı ama o zaman da para bulamazlardı iyi okuttular Yusuf'u helal olsun biz gol kralını yarı fiyatına okutamıyoruz
Ben de ilk öyle düşündüm ama sorloth ve sturridge onları ciddi potaya soktu yusuflu kadrodan +1 koydular şu an kasaya da para..Temiz iş.Asıl Yusuf Yazıcı'yı satmasalardı işte o zaman çok sağlam bir aday olurlardı ama o zaman da para bulamazlardı iyi okuttular Yusuf'u helal olsun biz gol kralını yarı fiyatına okutamıyoruz
Galatasaray talip olmadan önce kontrat yenileme teklif etmediler burdan anlayın işte durumu. Bonservis koparmak istiyorlar 1 sene sözleşmesi var sonucta haklılar. Birde çok büyük taraftar kitlemiz var dünya gündemine oturduk istekli olduğumuz belli. Monaco taraftarıda bonservis alın Türklerden diye yönetime baskı yapıyolar.Monaca 3-4 ne biliyim ikna edici değil bence 1 senelik daha sözleşmesi var en iyi adamımız kalsın diyorlar.
izmirdeyim rtasHangi sehirde kaliyorsun ustat. Adres ver forum olarak oraya göç edelim. Zaten Suriyelilerden alismissinizdir. 14000 GSC uyesi dokunmaz
Kimseyi satamayiz korkusu ile kabul etmiyorlardir. Mitro redmen Piango oldu3 falan olsa bizimkiler kabul ederdi.. en az 5..6 istiyorlardır
Sportif direktör olabilir aslında...Bu adami sportif direktor yapin. Ya da demirbilegi dicem de adam baskan adayi