Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya o işler olmaz. Sebep kesinlikle bonservis ücreti. Adamlar profesyonel öyle iki yemekle tav olmuyorlar. Kardeş kulüp vb laflara ancak albayrak bakar. Verin bonservisi alın adamı durumu var ve görünen o ki istedikleri noktaya getirdiler bizi mecbur para verecekler.
OOO yemekle bitmez o işler kimbilir ne fırıldaklar dönüyordur. Milli mücadele döneminde yunanlılar eğlence tertip ediyormuş bir gemide bizden bir casus kadın aralarına girmİş böyle dapdar etekle falan akıllarını almış bu yunan abazalarının tarzı bir hikaye okumuştum.Bunu DA neden anlattım bilmiyorum..

Falcao diyelim ki olmadı. Aşağıdaki isimlerden hangisini almalıyız ve sizce kalan sürede o transferi bitirebilir miyiz?

Gameiro
Gignac
Mariano Diaz
Kalinic
Bacca
Mandzukic

Silkelerler öyle kardeş klubu yalnız.. Gelmesinler kardeşim buraya da yok hazırlık maçıymış , yemeğiymiș falan.. umarım küme düşersin monakodumun monacosu, bașkanını da kuytuda totosundan piçaklarlar..
Alıp geliriz umarım Falcao'yu da üzgün bir çük gibi kalırsınız inş. arkasından...

Silkelerler öyle kardeş klubu yalnız.. Gelmesinler kardeşim buraya da yok hazırlık maçıymış , yemeğiymiș falan.. umarım küme düşersin monakodumun monacosu, bașkanını da kuytuda totosundan piçaklarlar..
Alıp geliriz umarım Falcao'yu da üzgün bir çük gibi kalırsınız inş. arkasından...
Seksist mizahın iyi bir örneği erotik bir yaklaşım ama haklı bir serzeniş.

Falcao diyelim ki olmadı. Aşağıdaki isimlerden hangisini almalıyız ve sizce kalan sürede o transferi bitirebilir miyiz?

Gameiro
Gignac
Mariano Diaz
Kalinic
Bacca
Mandzukic
Bu listeden gelmesi gereken 1 adam var. O da Diaz. Ama Diaz'ın talibi çok ve baya maliyetli.

yaran-karikaturler--i806234-600.webp

Yönetim şans verin Sorloth gibi hatta onun maliyetinden daha ucuz 10 tane adam bulurum, bizimkilerin tek bildiği menajer transferi yapmak.

Sadece scout ekibinin söylediği isimleri alsalar şu an maddi olarak çok rahattık zaten.

Yönetim de kendi çapında haklı Marcao transferinde burada ki yorumları hatırlıyorsundur.

10 gün kaldı hicbiri
Diagne ile devam edilir. Ama bu normalde istifa sebebi olur. Eder mi orasını bilmem.
Abi bak Falcano'nun alınamaması bu taraftarı zaten kafaca bitirir ve içerdeki maçları kaosa götürür o yüzden böyle isimli bir adam almak zorundalar. Hele hele Diagne'nin iç sahada göreceği tepkiyi düşün yani sezon gider elimizden haberimiz olmaz. Büyük kaos bizi bekler kısacası.

O sebeple Wilfried Bony, Fernando Llorente, Seydou Doumbia hatta ama hatta Obafemi Martins veya Maxi Lopez bile olsa isimli bir oyuncu almak zorundalar. Bu taraftara bir transfer vermek zorundalar. Diğer türlü gerçekten büyük kaos olur.

denizli yenilgisi + hocanın sacma sapan kadro tercihleri okadar moral bozdu ki falcao filan hic gözümde degil.

yanındaki biblolar hicmi uyarmıyor hocayı anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt