- 18 Temmuz 2009
- 82.368
- 240.977
- 5.263
Wesley 25'e gidince daha yükseğe satmak istiyor onlar da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha lafının nereye gittiğinin farkında değil bu arkadaş. Falcao'ya hakaret etmiş.
konum?Keşke burda da kapalı olsa
Çıkın hayal dünyasındanBaşarılı bir pazarlama taktiği ile
Çadne-Belhanda-Feghouli 40 civarı paraya satılabilseydi bu dönem kimsenin gıkı çıkmazdı.
Paranın olmadığı zaman kurulan kadro bu ise, 40 milyon varlığında muazzam bir ekip kurulabilirdi.
Bunun yerine 2 aydın falcao ile uğraşmayı seçti bizimkiler.
Gerçekten harikulade!
Marmariskonum?
yakındırMarmaris
Wesley'i sattıkları pazar için 25 neredeyse çerez parasına denk geliyor. O pazar kapandı şimdilik. Bize 10'a bırakacaklarına 1 sene oynatıp seneye +30a okuturlarWesley 25'e gidince daha yükseğe satmak istiyor onlar da.
Falcao gelince ısınıryakındır
konya şu an sanırım -3 derece fln
Wesley'i sattıkları pazar için 25 neredeyse çerez parasına denk geliyor. O pazar kapandı şimdilik. Bize 10'a bırakacaklarına 1 sene oynatıp seneye +30a okuturlar
bugün kesime gidiyorumkonuyu biraz değiştirelim
kaçak et durumları nasıl forumdaşlar
dün kesime gitmişsin doğru mu?Falcao transferi gerçekleşmezse başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere Mustafa Cengiz dahil tüm yönetim istifa etmeli.
Net!
Sebebi, transferi gerçekleştirememiş olmaları değil; transfer görüşmelerini sessizce yapmayıp, şov yaparak Fransa'ya gitmeleri, daha da önemlisi müteahhit Albayrak'ın ağzını yayarak Falcao ile fotoğraf çekilmesi ve transfer yüzde 99 gerçekleşti açıklamaları yapmaları. Kimse Galatasaray markasını rezil edemez.
heralde ben de bugün biraya işlem uygulucam gibibugün kesime gidiyorum
Enteresan bi dönem geçirdiler. İngiltere pazarını sömürdüler desem yeridir. 55 milyonluk satış yaptılar adayaOrası öyle de Wesley'e kadar 20 üstüne satış yapmamışlardı sanırım, o açıdan rekor oldu. Normalde 10-15 arasına satıyorlardı maks.