Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aptinin evlatları . 2 forvet aldılar üstüne 3. Forveti alacaklar anca adamı bırakıcaklar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaş siz neyin kafasını yaşıyosunuz bu ultraslana burada surekli hakaret alay etme bilmem ne

galatasary forumu mu burası yoksa rakip takımların taraftarlarının troll sayfasımı

ayrıca gsc yönetimi ne halt eder kendi taraftarına satılık
mamacı
bilmem neci diyen elemanlara banı basmaz
Fatih Terim için burada gelmeden önce ne hakaretler yapılıyordu.Antuda bile o kadarına rastlayamazsın.Foruma üyelik sistemi değiştirilmedikçe gelen geçen herkes troller istediği gibi sallad maalesef.

İbrahimoviç için 1,5 + 1 görüşmeye gidin kardeşim. Bari tehdit olur Monaco’ya. Falcao’ya da devre arasında imza atalım dersin. Menajere de monaco’ya da bugün verdiğinden daha düşüğünü önerirsin. İbrahimoviç i alacağız, Falcao da olursa ne güzel olur dersin geçersin ya. Versinler 9 daha 1 yıl oynamak istemeyen adama.

Valla ibrahimoviç’e gidilsin, bu monaco başka türlü yola gelmeyecek.

Fatih Terim çık iki laf et

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra Galatasaray pazarlıktan kalkmalı marka değerine zarar geliyor. Ayrıca ben bu işin sadece monaco tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Birileri bilerek bu transferle ilgili çomak sokuyor yönetimde yanlışları ile tongaya düştü.
Aylar önce ibra edilmeyen yönetim taraftar baskısıyla istifa ettirilmeye çalışılacak inşallah 2014 yılındaki olayları yaşamayız.

Diagne'yi satmış olsaydık ve falcao'da gelmeyecek durumda şuan yönetim ne yapacaktı kime yönelecekti çok merak ediyorum.

İbrahimoviç için 1,5 + 1 görüşmeye gidin kardeşim. Bari tehdit olur Monaco’ya. Falcao’ya da devre arasında imza atalım dersin. Menajere de monaco’ya da bugün verdiğinden daha düşüğünü önerirsin. İbrahimoviç i alacağız, Falcao da olursa ne güzel olur dersin geçersin ya. Versinler 9 daha 1 yıl oynamak istemeyen adama.

Valla ibrahimoviç’e gidilsin, bu monaco başka türlü yola gelmeyecek.
Adam hâlâ çatır çatır gol atıyor gelse bir kişi bile ses çıkarmazdı.

Albayrak o açıklamayı yaptığında da demiştim aynı alan transferi konuşması diye.O kadar şovu seven adam transfer bitseydi falcaoyu alıp gelirdi.Neyse en azından istifa eder de kurtulmuş oluruz

Yönetici düzeyinde Monacoyla görüştük mu acaba ?Albayrak o kadar komik bir adam ki gidip tanışıp kendi çapında muhabbet etmiştir ama Falcao konusuna girmemiştir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt