Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca çıkıp konuşacak yoksa ihale önce yönetime sonra hocaya kalıcak.
Çıkıp “ böyle yönetimin allah belasını versin bir işi beceremediler “ desin.
Sonraki hafta seçim olur zaten alayından kurtuluruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın sorunu falcao değil gelmezse de oturup üzülecek halimiz yok.

Tabi ki bu forma altında izlemeyi isterim fakat olmazsa olmaz değil

Gecen hafta sonunda Monaco’lu bir hatun ile guzel zaman gecirerek bir nebze hincimi almis oldum zaten.

bakın bu taraftar sizi nasıl kanırtıcak beceriksizler işbilmezler

Bu liseci olayları ilk çıktığında da yazmıştım mal bu liseliler bu yönetim kendiliğinden gidici ilk başarısızlıkta postalanacak bir yönetim durduk yere adamlara show yaptırdılar hoca bile ozan transferinde tavır almıştı yönetime bu yoksa liseciler kripto cengizci mi 🤣

Falcaonun gelmemesi çok önemli değil ama Galatasaray'ın itibarını böylesine düşürdüğü için Albayrak artık gereğini yapmalı kimse markadan büyük ve dokunulmaz değildir.

Şükrü hanedar seri ve nzonzi transferlerini hemen bitirmedi mi. Neden forvet için ona yetki verilmez? Salalım gitsin avrupada bir forvet kiralasın hemen. Albayrak bulaştığı işten hayır gelmez. Albayrak ancak turkiyede kazik yer transfer yaparken. Yurtdışında transfer yapmamıştır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafamdaki senaryo şu şekilde. Albayrak gerçekten anlaştı monaco ile ama şu şekilde monaco; kardeşim çok iyi hoş adamsın ama ben 1 sene daha oynatacam sen bu işten vazgeç dedi. Albayrakta bu saatten sonra dönemem taraftar beni hoplatır dedi. Onlarda böyle bir çözüm buldular. Albayrak yüzde 99 anlaştık diye açıklama yapar fotoğraf sızdırır. Monacodan açıklamalar gelir göndermiyoruz 1 yıl sözleşmesini tamamlasın diye. BUgünlerde Albayraktan açıklama gelir aslında anlaştık söz aldık hatta monaco falcao ile görüşmemizede izin verdi daha sonra vazgeçtiler diye. Hadi geçmiş olsun bu saatten sonra imkanı yok GELMEZ.

Şükrü hanedar seri ve nzonzi transferlerini hemen bitirmedi mi. Neden forvet için ona yetki verilmez? Salalım gitsin avrupada bir forvet kiralasın hemen. Albayrak bulaştığı işten hayır gelmez. Albayrak ancak turkiyede kazik yer transfer yaparken. Yurtdışında transfer yapmamıştır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olur mu falcao'yu ben getirdim diyecekti onu da eline yüzüne bulaştırdı

Falcao' dan baska B planin var mi? Falcao'nun yanina gelecek veya yedek golcu kim? Diagne kalsa da 3. Golcu sart degil mi? 3 kulvarda varsin.
Abdurrahim yanliz tesislerde futbolcularin sorunlari
Hoca sadece hocalik ve transfer de tek yetkili, bilgi sahibi bir transfer ekibi olmadikca, sonuc bu kadar olur.
Birbiri ile calisan fakat bagimsiz Gucler ayriligi olmaz ise, ne ulke, ne takim basariya ulasir.

Kafamdaki senaryo şu şekilde. Albayrak gerçekten anlaştı monaco ile ama şu şekilde monaco; kardeşim çok iyi hoş adamsın ama ben 1 sene daha oynatacam sen bu işten vazgeç dedi. Albayrakta bu saatten sonra dönemem taraftar beni hoplatır dedi. Onlarda böyle bir çözüm buldular. Albayrak yüzde 99 anlaştık diye açıklama yapar fotoğraf sızdırır. Monacodan açıklamalar gelir göndermiyoruz 1 yıl sözleşmesini tamamlasın diye. BUgünlerde Albayraktan açıklama gelir aslında anlaştık söz aldık hatta monaco falcao ile görüşmemizede izin verdi daha sonra vazgeçtiler diye. Hadi geçmiş olsun bu saatten sonra imkanı yok GELMEZ.
Peki Falcao'nun sosyal medyadaki hareketleri, takipler yorumlar ? Prim amaçlı mı diyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt