Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin tadı kaçtı.çıkıp adam gibi açıklama da yapmıyorlar.setenin söyledikleri doğruysa Galatasaray markasını bu denli ayağa düşürüp maskara etmenin anlamı yok.mesele transfer olmaması degil,sürecin yaşanış şekli.ilk değil bu rezillik,görünüyor ki son da olmayacak bu gidişle.ya dalga geçer gibi açıklama yapıyorlar ya da sessizliğe gomuluyorlar.insanların hayat düzeni,takımın konsantrasyonu sekteye uğradı.kendi adıma adli tatilde dinlenelim dedik;elimizde telefon,yatıyoruz Falcao kalkıyoruz falcao.kıyamam eşim bile benle transfer nobetinde😄.velhasıl,hafta başına kadar bekleyip,içimi geniş geniş dokup,banımı alıp, kalan tatil günlerini huşu içinde geçirmeyi planlıyorum.

FFP de eksideyiz.Falcao bedelsiz gelecekti.Bu saatten sonra gelecek adam orta sınıf takımların çöpünden olur o da olursa.Kimse 1 hafta kala beş kuruş parası olmayan kulübe iyi oyuncusunu vermez. Albayrak eseriyle mutlu olsun

Monaco teknik direktörü Jardim ''Futbolda kazanmak için yediğinden bir fazlasını atmak yeterlidir. 3-4 forvet takviyesiyle birlikte bu sorunumuzu çözeceğimizi umuyorum. Falcao planlarımız içinde var. 0-0-10 taktiğiyle kesin kazanacağız. Yoksa ben boktan bir teknik adam değilim hep forvesizlikten bunlar.''

Peki Falcao'nun sosyal medyadaki hareketleri, takipler yorumlar ? Prim amaçlı mı diyosun

Falcao dan yana sıkıntı zaten yok adam gelmek istiyor o sözleşme şartlarında. Çünkü Monaco ne uzatıyor ne satıyor. Bu yüzden Falcao ufaktan mesajlar veriyor hem monacoya hem bizlere. Falcao nun pirime ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Şöyle bir arastirdimda aponun şu ana kadar olumlu konustugu tek bişey bile olumlu bitmemis.

Getirin şu adamı

abdurrahim abi seni çok seviyorum bir Galatasaray sevdalısı olarak, takıma, futbolculara çok iyi geliyorsun, floryada çok iş halletiğini biliyorum. her zaman yönetimde olmanı isterim ve desteklerim, istifa falan etmeni istemiyorum ama bir taraftar olarak senden dileğim, nolur bak yalvarıyorum transfer işlerine sen girme. parası neyse verin tutun bir adam o gitsin ilgilensin. hem sen yıpranıyorsun yok yere hemde bizi yıpratıyorsun.

Abdurrahim istifa etsin falcao gelmrzee her sene aynı terane anasını satayim alamiycak oldukları adamla uğraşıyorlar onara fırsatlar kaçıyor sturridge balotelli hepsi kaçtı gene welbecki bari alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt