Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim yonetimin bi b plani vardir şu saatten sonra falcao olmaz gibi geliyor pra istiyolar belli bizdede o yok. 1 ay once forvet alininca gelecek dendi sonra bi forvet daha dendi daha ne alacaklar anasini satayim.

2 hafta önce çıkıp biz bu transferden vazgeçtik denmeliydi. Her teklif görütdüğün oyuncuyu alacaksın diye bir kanun yok. Barca Juve de her istediği oyuncuyu alamıyor. Ama aylarca bir oyuncuya takılıp işi krize sokarsan ve her transfer döneminde de bunu yaparsan başarısızsın demektir. Falcao bugün gelse dahi başarısızsın demektir. O kadar büyük beklentiye girdik ki adam gelse her maç hat-trick beklicez.

BiZ diye bir şey yok abdürrahim albayrak var o gidiyor o görüşüyor o alamıyor.2 kişi var transfer görüşmesi yapan biri her istediğini makul fiyata alabiliyorken diğeri bi bq yapamıyor.
sakin ol rengdas gerginliğe mahal yok forumda sen ben konustuk diye oldu demıyorum genel olarak cimbomlu yönetıcılerden bahsedıyorum
üstelik mor davası cengo başganın konusması ile farklı bi hal almıştı aponun değil

Bakın tekrar söylüyorum Falcao gelmeyecek Alan nasıl gelmediyse buda gelmeyecek...
Apo bu işi beceremiyor...

Şöyle anlatalım durumu. Az çok takip eden arakdaşlar bilir ki yönetim konusunda çok fazla olumsuz konuşmam. Yine de çok olumsuz konuşmayacağım ama Falcao trasnfer sürecindeki bazı stratejik hataları da söyleyip belirtmek gerekiyor.

Öncelikle Falcao transferinin ilk başlangıcı büyük bir ihtimal ile menajer tarafından geldi. Yoksa durduk yerde yıllık 8 milyon € alan ve sözleşme bitiş süresinin bitimine 1 yıl kalan ve bonservis istenileceği aşikar olan bir oyuncu için bu ffp dönemi içinde teklif götüreceğimizi düşünmüyorum. Büyük ihtimal ile menajeri Galatasaray yönetimine Falcao şampiyonlar liginde oynayacak bir takımda oynamak istiyor ve 5 milyon € civarı bir yıllık ücret verildiği taktirde bonservissiz getirebilirim dedi. Bunun ardından da Selçuk'un maaşının düşürülmesi Fernando'nun satılması ve maaşının kalkması vs gibi durumlar ile yıllık maaş bütçesi uygun hale gelen yönetim transfer için girişimlere başladı. Buraya kadar herşey normal süreçte gelişti. Tabi burada düşünülmesi gereken bir nokta da Falcao'nun menajerinin sözleşme uzatmak için Galatasaray'ı kullanma ihtimali de olduğu. Ancak sözleşme önerilerinin reddedildiği haberleri bu ihtimali düşürüyor.

Ardından bu haberin basına sızdırılması ile bir anda çok büyük beklenti oluşmaya başladı ki ilk hata bu noktada yapıldı. Bu iş taraftar arasındaki beklentiyi bu noktalara çıkaracağı düşünülerek gizli yürütülmeliydi. Tabi haberi Falcao'nun menajerinin servis etme ihtimalinin de olduğunu unutmamak gerekir ki ilk etapta bir kaç kulüp daha Falcao için zemin yokladı. Bunlar da olağan şeyler...

Belli bir süre geçtikten sonra tahminimce taraftar ve kulüp yönetiminin aşırı ilgisi yüzünden Moncao takımı cüzi de olsa birşeyler kazanma derdine düştüler. Tabi ki bu cüzi lik onlar için küçük rakam olabilir 3-5 milyon € civarı. Bu sayede hem 8 milyonluk maaştan kurtulacak hem de 5 milyon gibi bir rakam da kasalarına girecekti. 13 milyon da gayet güzel bir rakam Monaco için...

İşte tam bu sırada yönetimin çıkıp bir açıklama yapması gerekirdi. Falcao bize bonservissiz olarak önerildi ilgi duyduk ancak medyadaki yoğun ilgi üzerine Monaco kulübü bizden şu kadar bonservis ücreti talep ettiği ve ffp kıstasları yüzünden bu transfere bu bütçeyi ayıramayacağımız için transferden vazgeçtik ve başka alternatiflere yöneldik diye bir açıklama yapılsa idi yönetim kendini bu duruma sokmazdı. Yine el altından görüşmeler devam ettirilebilirdi. Menajere bonservis olayını çözersen biz seninle her daim anlaşırız denilerek ortam sakinleştirilmiş bir şekilde pazarlıklar devam edebilirdi. Ayrıca bu sayede Monaco'nun da elini güçsüz bırakabilirdik.

Falcao süreci haricinde yönetimin yanlış yaptığı herhangi bir olay yok. Diagne satışı da bence Falcao'nun durumuna göre yapılacak. Bu konuda geçen yıldan dilleri yandığı için Falcao gelmeden herhangi bir takıma göndermek istemediler. Yani pirince giderken eldeki bulgurdan olmak istemediler. Bunu da anlayışla karşılarım. Ama gelinen durum herkesten çok Galatasaray yönetimini yıpratmıştır. Biraz daha soğukkanlı davranılsaydı bu süreçte bu kadar yıpranma yaşanmazdı diye düşünüyorum....

Adebayor boşta hala son çare ona çökeriz Falcao iptal olursa... Takımın yaşını kesinlikle düşürecek bir hamle...

Konyaspor maçında olası bir puan kaybında neler olacağını düşünemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Puan kaybını geçtim atamadan yenilecek bir gol bile bütün stadı maçtan uzaklaştırıp yönetime kanalize eder

Koskoca Galatasarayım bir monaconun elinde oyuncak oluyor yazık bu takımı bu taraftarı haketmiyorusnuz istifada bir hizmettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt