Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2465.webp

Apo sen iş bilmez bir yöneticisin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sakin ol rengdas gerginliğe mahal yok forumda sen ben konustuk diye oldu demıyorum genel olarak cimbomlu yönetıcılerden bahsedıyorum
üstelik mor davası cengo başganın konusması ile farklı bi hal almıştı aponun değil
Laciverdi bu arada
Forvet transferi diyelim buna. nzonzi, seri, babel, jimmy transferleri bence yerinde.
Tesadüf onlar:)18 senedir bir santrafor alamıyorlar,böyle olacaklarını bilseydik gomisi sattırmazdık

Çok büyük patladık Falcao gelse bile diğer mevkilere adam gelmez gibi çok oyalandılar

mamacı olmasalar bile tarikatçı oldukları bir gerçek

Bana gerçek olan tarafını anlatsana dostum en azından bilgilenmiş oluruz

ha içlerinden biri veya birkacı öyle diye hepsini öyle nitelendirmek tamamen aymazlık

düşünsene Galatasrayı tutupta hırsızlık yapanlar var diye tün Galatasarylılara hırsız demekmi gerekiyor

AYIPTIR

benim yakın arkadaşlarım var maçlardan önce 1 hafta bir pankart için gecesini gündüzüne katıp ugraş veriyorlar ama burada birkaç kendini bilmez adamlara hakaret ediyor

Tüm transferleri yaparken UEFA'ya danışan Galatasaray yönetimi, transfer sezonunu eksi bütçeyle kapatsa bile bonservis ödenen Christian Luyindama'yı Şampiyonlar Ligi'nde oynatabileceği öğrenildi. (Sabah)

Benim gözümde hiç bir duyumcunun kolpacının suçu yoktur boşa onlara yangın yapıyorsunuz. Bütün ve yegane suç yönetimin iyi giden transfer dönemini tek bir isim aşkına rezil rüsva edip bunu da çıkıp 2 kelime yapmadan taraftarı bu kolpacılara bırakanları. Kolpacı de denemez çoğuna zira yönetimin kendisi bile bilmiyor ne olduğunu emre olayı ortada. Mekanın sahibi ondan duyanlar nasıl doğru olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt