Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
umut buluta bile benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umut buluta bile benziyor
onların hepsinin eline sağlık nice Alparslan abi gibiler var lafım onlara değil her yönetim ultraslana kendi adamını getiriyor önce sucukçu vardı şimdi tarikatçı lafım onlaraBana gerçek olan tarafını anlatsana dostum en azından bilgilenmiş oluruz
ha içlerinden biri veya birkacı öyle diye hepsini öyle nitelendirmek tamamen aymazlık
düşünsene Galatasrayı tutupta hırsızlık yapanlar var diye tün Galatasarylılara hırsız demekmi gerekiyor
AYIPTIR
benim yakın arkadaşlarım var maçlardan önce 1 hafta bir pankart için gecesini gündüzüne katıp ugraş veriyorlar ama burada birkaç kendini bilmez adamlara hakaret ediyor
Monaco önce göndermeye sıcak baktı.Sonra kötü sonuçlarda alınınca ki ligde 2 maçıda 3-0 gibi sonuçlarla kaybetti. Akıllarına dank etti. Bize Falcao lazım. bu saatten sonra
bizlik bir şey yok Falcao ben kalmayacağım gitmeliyim demeyi ısrarla sürdürmeli Kalırsa faydalı olamam mesajını iletmeli yoksa bu iş olmaz. ancak kalsamda benden bir şey olmaz mesajını verebilirse bir ihtimal. Deli gibi onu ikna etmeye çalışacaklar.
transfer komitesinin değişmesi lazım.2 senedir adam gibi bir forvet alamadılar. bu işin sonunda ya fatih terim artık illallah deyip basar istifayı gider yada bu beceriksiz yönetim seçime gidip görevi bırakır.