Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak yaptığı hatalardan ders almayı neden öğrenmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao da %80 kadar ilerlemişken bir abda %20 lere düştük tamamen yönetimin işgüzarlığı

Bu Falcao olayından bir kelle gider ben diyim. 2 senedir bu kadar forvetsiz kalamaz bir takım.

bu transfer yatmıştır hayırlı olsun!!!!

Galatasaray'ın görevlendirdiği menajerler Ahmet Bulut ve Özgün Koyutürk, bugün Monaco yetkilileriyle son kez görüşecek. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, Falcao özel jetle İstanbul'a getirilecek. (Habertürk)

Monaco önce göndermeye sıcak baktı.Sonra kötü sonuçlarda alınınca ki ligde 2 maçıda 3-0 gibi sonuçlarla kaybetti. Akıllarına dank etti. Bize Falcao lazım. bu saatten sonra
bizlik bir şey yok Falcao ben kalmayacağım gitmeliyim demeyi ısrarla sürdürmeli Kalırsa faydalı olamam mesajını iletmeli yoksa bu iş olmaz. ancak kalsamda benden bir şey olmaz mesajını verebilirse bir ihtimal. Deli gibi onu ikna etmeye çalışacaklar.

Bana gerçek olan tarafını anlatsana dostum en azından bilgilenmiş oluruz

ha içlerinden biri veya birkacı öyle diye hepsini öyle nitelendirmek tamamen aymazlık

düşünsene Galatasrayı tutupta hırsızlık yapanlar var diye tün Galatasarylılara hırsız demekmi gerekiyor

AYIPTIR

benim yakın arkadaşlarım var maçlardan önce 1 hafta bir pankart için gecesini gündüzüne katıp ugraş veriyorlar ama burada birkaç kendini bilmez adamlara hakaret ediyor
onların hepsinin eline sağlık nice Alparslan abi gibiler var lafım onlara değil her yönetim ultraslana kendi adamını getiriyor önce sucukçu vardı şimdi tarikatçı lafım onlara

Falcao son senesinde şu adını bilmediğim Kolombiya takımına bedelsiz transfer hakkı yok muydu ? vardı herhalde..

Gitsin oraya ordan alalım :D

Falcao yerine alacağımız bir forvet zaten onun kadar gol atabilir bize falcaonun ayrıca artısı oyun kalitemizi arttıracak olmasıydı herkese verim katacaktı olmadı hayırlısı olsun

Haldun Üstünel tarzı bir isim lazım transfer görüşmeleri için adam çıkar olmuyorsa olmuyor der Monaco başkanına Kolombiya Federasyon başkanına Falçao'nun ailesine teşekkür etmez ...

Monaco önce göndermeye sıcak baktı.Sonra kötü sonuçlarda alınınca ki ligde 2 maçıda 3-0 gibi sonuçlarla kaybetti. Akıllarına dank etti. Bize Falcao lazım. bu saatten sonra
bizlik bir şey yok Falcao ben kalmayacağım gitmeliyim demeyi ısrarla sürdürmeli Kalırsa faydalı olamam mesajını iletmeli yoksa bu iş olmaz. ancak kalsamda benden bir şey olmaz mesajını verebilirse bir ihtimal. Deli gibi onu ikna etmeye çalışacaklar.

Jardim hıyarını kovsunlar

Medya haberlerden beslendi gazeteler bol bol sattı başta zeki olmak üzere hiçbir bilgisi olmayıp Fransa Kolombiya basınından haber alan insanlar prim yaptı

2 senedir adam gibi bir forvet alamadılar. bu işin sonunda ya fatih terim artık illallah deyip basar istifayı gider yada bu beceriksiz yönetim seçime gidip görevi bırakır.

2 senedir adam gibi bir forvet alamadılar. bu işin sonunda ya fatih terim artık illallah deyip basar istifayı gider yada bu beceriksiz yönetim seçime gidip görevi bırakır.
transfer komitesinin değişmesi lazım.
daha doğrusu şu an böyle birşey olmadığı için transfer komitesi olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt