Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar sorumluluklar barındıran görev Apo ya çok ama çok fazla geldi.

Adamın kapasitesi kaldırmıyor, daha kendi ana dilini bile doğru dürüst konuşamayan ve Ingilizce bilmeyen adamı transfer yapmaya yolluyorsun. Tam komedi.

sent via GSC

Bugün akşam olmadan çıkıp şeffaf açık bir şekilde açıklama yapılmalı. Oldu yada olmadı. Yüzde 99 diye bişey olmaz. Tamamsa Kap yoksa gerekn açıklama acilen yapılmalı. Yemin ederim işi gücü bıraktım bilgisayar başında bunu bekliyorum ayıptır ya

Yönetimin bir B planı var mı acaba? Acil olarak alternatiflere yönelmemiz lazım. Bu saatten sonra yıldız forvet alamayız. Adı pek duyulmamış genç bir scout transferi yapalaım Trabzon'un Sorloth gibi. Blessing Eleke nasıl olur?

Arkadaşlar bu Falcao işi yattı bence.Boşuna kendimizi yormaya hiç gerek yok.Monaco takımın gidişatından dolayı çift forvet sistemine döndü.Jardim hala forvet oyuncusu istiyor.2 as forvete 2 yedek yaparlar muhtemelen.

Transfer döneminin kapanmasına 10 gün kaldı.Kısa süre içerisinde 60-70 milyon para harcayıp 3-4 transfer yapan takım bu saatten sonra Falcao yu bırakmaz.Petrovun açıklamalarıda bu yüzden.

Zaten bu transferin ortaya çıkmasının sebebi Monaco nun yüksek maliyet sebebiyle Falcao yu göndermek istemesi.Şuan Falcao ya ihtiyaçları var o yüzden göndermeyecekler.

Bizde artık 3 sene için 20 milyon yatırım yapacağımız Falcao yerine başka denizlere yelken açmalıyız.

Ha bu yönetimin B planı var mıdır? Hiç sanmıyorum.

Bu kadar sorumluluklar barındıran görev Apo ya çok ama çok fazla geldi.

Adamın kapasitesi kaldırmıyor, daha kendi ana dilini bile doğru dürüst konuşamayan ve Ingilizce bilmeyen adamı transfer yapmaya yolluyorsun. Tam komedi.

sent via GSC
Real Madrid , İlhan Cav cav'ı madrid e getirmiş Geremi yi almak için..

Adamlar konuşuyormuş İlhan Cav cav da dil yok eliyle 5 yapıyormuş 5 milyon dolar..
Adamlar biraz yeyip içip yine 2.5 3,5 teklif ediyorlarmış tercüman çeviriyormuş İlhan Cav cav eliyle 5 yapıp rakıya devam ediyormuş..

En sonunda çok büyük baskı yapmışlar 4 demişler daha da yok yoksa sizi gönderecez burdan havaalanına..

İlhan cav cav 1 kalem istemiş birde büyük bi karton.. adamlar sattı galiba demişler..

Büyük bi 5 yazmış.. nitekim Geremi'yi 5 e satmış gelmiş :) zamanın deli parası..

Dil transferde o kadar da çok önemli değil kardeşim.. işi bileceksin

B planı:

"Cagne çok değerli bir futbolcu kardeşimiz, kendisine 10 dan fazla teklif geldi ama biz gol kralı olmuş oyuncumuza sahip çıktık. Falcao Galatasaray menfaatlerinden uzak tavırlar sergiledi, Cagne kardeşimiz bu sezon da gol krallığı için yarışacaktır."

- Apo

sent via GSC

Bakın bu transfer işlerini artık profesyonel insanlara bırakmalıyız. Yönetici olarak Haldun Üstünel sportif direktör olarakta Drogba, Sneijder, Ujfalusi, Hamit tarzı tanınmış bir futbolcuyu bu kulübe kazandırmamız gerekiyor. Karşısında Drogba’yı gören bir futbolcunun ve takımın ikna olmaması çok düşük. Mustafa Cengiz ve ekibi finansal açıdan çok iyi olsa da ne transferde ne de iletişim konusunda çok çok çok kötüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt