Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalga geçiyolar baska acıklama olamaz. Kac tane forvet var daha ne forveti. Satmamak için bahane.

Falcao gelse bile arkadaşlar yönetime net tavır alıp Apo’yu transferden indirmemiz lazım tagla olur Florya’ya gitmek olur ama istifa demek yanlış %100 oranla geldiği sezonlar şampiyon olmuşuzdur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Transfer işlerine karışmasın yeter

Abdurrahim Albayrak kulübe 30 milyon Euro nakit akışı sağlamış bir insandır iyi Galatasaraylıdır transfer komitesinden ayrılsın yeter

554C0E87-37AA-4761-B8E8-E7EFE90799C9.webp

Hocanin Bu bakisini bilirim. Aslinda bütün planlamalar suya düstü ve hersey bok gibi gidiyor ama oyuncularim etkilenmesin bakisi.

Babalarin/Annelerin cocuklarina karsi kötü bir dönemden geçtiklerinde attigi bir bakistir.

Falcao gelse bile arkadaşlar yönetime net tavır alıp Apo’yu transferden indirmemiz lazım tagla olur Florya’ya gitmek olur ama istifa demek yanlış %100 oranla geldiği sezonlar şampiyon olmuşuzdur

Aynen yonetim istifa diyenler abartiyor. Adamlar gayet basarili. Transfer isinde becereksizler ama. O is icin is bitirici bir adam lazim. Falcao gelse bile gecerli bu soylediklerim.

Şampiyon takımına sponsor bulamayan yöneticilerden, kulübünün satmak istemediği dünyaca ünlü yıldızı getirmesini istiyoruz. Parmağında oynatıyorlar adamı, dalga geçiyorlar. Bu yönetim hurdaya çıkartılmış Emre Mor'u bile nasıl zorlukla aldı hepimiz şahit olduk. Kap dediler 1 ay uzadı. Bu saatten sonra Falcao'yu değil bedava, bonservisle bile alamayız. Ben umudumu kestim, Albayrak'ın istifa etmesini iple çekiyorum.

Belhanda'yı satalım Seri'yi o bölgeye kaydıralım.. mal mal bekliyorlar sinir ediyorlar insanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt