Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz başkanlık stajının 2. yılında da transferde çuvalladı ama inanıyorum ki 3-4 yıl içinde stajını tamamlayıp transferi eline yüzüne bulaştırmadan yapmayı öğrenecek ve başkan olarak görevine başlayacak.

Şampiyon takımına sponsor bulamayan yöneticilerden, kulübünün satmak istemediği dünyaca ünlü yıldızı getirmesini istiyoruz. Parmağında oynatıyorlar adamı, dalga geçiyorlar. Bu yönetim hurdaya çıkartılmış Emre Mor'u bile nasıl zorlukla aldı hepimiz şahit olduk. Kap dediler 1 ay uzadı. Bu saatten sonra Falcao'yu değil bedava, bonservisle bile alamayız. Ben umudumu kestim, Albayrak'ın istifa etmesini iple çekiyorum.
Emzonzi, seriyi de onlar aldı
Hep eleştiriyorsunuz

Falcao gelince sponsordan isteyeceğimiz paranın artacağını düşünün arkadaşlar bence hazır sponsor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

falcao bir an önce sözleşme uzatsa da kurtulsak şu işten yine son dakika çöp bir adam alacağız diye korkuyorum..Bunlar andre silvayı falan almadan bırakmayacak belli oldu bu iş biz de o riske girmemeliyiz

Alan, Modeste, Pato, Falcao 2 ay boyunca uğraşıp Apo'nun alamadığı forvetler. Aldıkları da Diagne ve Mitroglou. Mitroglou gittiğine göre ben kendimi Jahovic'e alıştırdım.

Jahoviç’i yabana atma renkdaş, kendine orta yapıp kafa ile gol atan futbolcudur jahoviç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forvet almadan bırakmıyorlar dendi. Adamlar iki forvet aldılar hala aynı muhabbet. Son gün yine saçma sapan bir forvet bulunup getirilecek böyle giderse. Diagne yi zararına da olsa transfer dönemi başında satmaları gerekirdi. Çok yanlış yönetildi bu dönem çok.

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayragin gitmesi > Diagnenin gitmesi > Falcao
Diagne'nin gitmesi > Belhanda'nın gitmesi > Falcao transferi > Bedava 1 hafta Bodrum tatili > Riekerink'in teknik direktörlüğü > Muslera'nın elleri > Linnes'in egosu > Higgs Bozonu > Mustafa Cengiz'in transfer performansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt