Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_ot6s7lp6101rrkahjo3_500.gif
he he oyleyım he

Bu durumda Areneda Konya maçında olası bir puan kaybında heleki çokta gol kaçırırda kaybedersek, düşünemiyorum orayı. Albayrak muhtemelen maca falan gelmez. Yönetim hakkaten çatırdar.

Artniyetli değilim. Bilen bilir. Şu saatten sonra kendimi kanıtlamak zorunda değilim.
Sadece takımımın iyi futbol oynamasını istiyorum.
Afedersin silkmişin kuşları. Onların hayal ettiklerini biz çoktan gerçekleştirdik. Ve Terim yaptı o kadroyuda. Efsanemiz.
Ancak futbol değişti, oyun değişti. Artık lig kesmiyor beni. Ş.L alalım demiyorum ama iyi futbol izlemek istiyorum. Bir nebze nefes almak için her hafta izlemek istediğim iyi top oynayan takımım olsun istiyorum.
Ve dün yine gördüm ki iyi futbol için süperyıldızlara ihtiyacın yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim terimin formsuz olduğunu terim fanı olarak söyleyeceğim haklısın ancak daha iyi kim alınabilir neden iyi giderken riske girelim ligi kazanıp rakiplerle arayı açmak varken şl işi hayal artık Ünal terim ayrılmasa bir nebze umudum olabilirdi Avrupa’da fark fersah fersah açıldı hedefimiz önce lig olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagneye sahip çıkma vakti artık. Alabileceğimiz kimse yok zaten diagne de gitmiyor bu sene kanser senesi anlaşılan

Niasse gelir belki. Evertonda forvet no 4. Ligi taniyor Albayrakin vizyonu ona yetebilir

bedava alacağımız şampiyonluğu zora soktu yönetim sağolsun diagneyi dövmeden bitse sezon bari

Nedense burada, sosyal medyada gördüğüm Galatasaray taraftarları hep akıl küpü. Falcao'da şöyle yapmaları lazımdı, Ozornwafor'da opsiyon olmamalıydı bilmem ne.
Arkadaşlar hiç kendinize demiyor musunuz; ben 20 yaşında, tek ticari deneyimi bakkaldan sigara almak olan bir bireyim. Bu adamlar herhalde bu işi benden iyi biliyorlardır. Demek ki bilmediğim şeyler var. Ama yok, her transferde karşındakine büyük kazık sokmamışsan başarısızsın.
Ama yooookkk. O zaman çıksın açıklama yapsın. E yaparsa da bu işler gizli yürütülür diyorsun? Yaptı Falcao açıklamasını anlaşmayı sağladı %99 bitti dedi. Seni de bilgilendirdi. Son adımda bir sorun çıkmış olabilir, sorun da olmayabilir belki bu akşam KAP gelebilir.
Ama yook olmuyorsa alternatiflere yönelsin. E bu sefer de bizim yönetim pazarlık yapmayı bilmiyor. X oyuncuya bu paraları vereceğimize Falcao'yu bekleyip bedava alsaydık ya?
BU YANGIN NEDEN? Görmüyor musun senin yaptığın yangın zarar veriyor. Diagne transferi senin yüzünden çıkmaza girdi. Yönetimi panik transfere zorluyorsun hata yaptıracaksın. Sakin ol, güvenip beklemekten başka çaren yok! Bu adamlar senin tepkini kesmek için milyonları Falcao transferine dökebilir, babalarının parası değil, nasılsa kimse de hesap soramaz, zorla Dursun Özbek yapmayın şu adamları sonra kahrını yine biz çekiyoruz.
Kadro büyük ölçüde kuruldu.Orta sahaya gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli 3 isim katıldı. Rotasyonda iş yapacak birkaç isim alindi. Diagne seni öyle böyle bu sene götürebilir. Yok dediğin B plani Diagne olabilir.
Ben demiyorum ki hiç hataları yok. Elbette var ve oldukça büyük hatalar. Eleştiri konusunda taraftar gayet haklı. Ancak eleştirinin boyutu konusunda büyük sorun var.
Son olarak mesleğim avukatlık. Dilerseniz bi kaç prosedür halledip menejer lisansı alabilirim. Bu çok bilen arkadaşlar hadi birleşelim menejerlik şirketi kuralım, resmi işlemleri ben halledeyim siz de çok mu zor dediğiniz deli saçması işleri halledin. Diagne'yi 20 milyona Belhanda'yı 15 milyona okutun. Gelen parayla Icardi'yi kiralayın falan. Vallahi bir kuruş istemiyorum siz de zengin olun Galatasaray da kurtulsun.

Bu iş buradan dönerse çok büyük eksik yazar yönetime.
Bin bir türlü dış etken ile "profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri" de eklenince böyle acayip bir uzama söz konusu oldu sanki.
Nasıl ki genç oyuncu Mehmet Özcan için çıkıp açıklama yapıldı.
Falcao içinde ne ise o çıkıp anlatılmalı.
Yönetimimizi seviyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Sonuna kadar.
Bu ayrı. Ama %99 de, fotoğraf çekil, açılında gidelim.. vs diye söylemler olursa bizlerinde sabrı tükenir.
Umarım bir B ve C planımız vardır.
Mutlaka Seri ve Nzonzi'de olduğu gibi gizli yürütülmüş bir durum olabilir ama kendimi "B planı" olan oyuncunun yerine koyduğum zaman.
Ortalık Falcao, Falcao diye inlerken yanarken.
Onun istepnesi olarak görülsem açıkçası herhalde pek gelmek istemezdim.
Falcao'yu beklerken beni transfer edecekler ortalık yangın yerinden bir anda sönük bir hale dönecek.
Beklentilerin 2 taraf için olumsuz ilerlemesi.
Bu nedenle bence ne olursa olsun yönetim bu işi ama bugün ama yarın ama son gün bitirmek zorunda.
Bize Falcao 'dan başkası zehir olur.

Yahu ne demek dönerse döndü diyorum bu iş burdan itibaren olmaz olmaz. Adam olan çıkar açıklama yapar ortada yok kimse.

Arkadaşlar deminde yazdım, yav delinin biri kuyuya taş atmış, haylaa onunla uğraşıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt