he he oyleyım he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he he oyleyım he
O zaman gördüm ve arttırıyorum, Diagne hattrick yapar pazartesi günü 14 milyon euro'ya satılırİyi futbol ile konya'yı farklı yeneriz golleri diagne atar ekleyebiliyor muyuz![]()

Bu mesajı atan birinin GS li olma imkanı yok ..
Artniyetli değilim. Bilen bilir. Şu saatten sonra kendimi kanıtlamak zorunda değilim.
Sadece takımımın iyi futbol oynamasını istiyorum.
Afedersin silkmişin kuşları. Onların hayal ettiklerini biz çoktan gerçekleştirdik. Ve Terim yaptı o kadroyuda. Efsanemiz.
Ancak futbol değişti, oyun değişti. Artık lig kesmiyor beni. Ş.L alalım demiyorum ama iyi futbol izlemek istiyorum. Bir nebze nefes almak için her hafta izlemek istediğim iyi top oynayan takımım olsun istiyorum.
Ve dün yine gördüm ki iyi futbol için süperyıldızlara ihtiyacın yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle zaten net bellihe he oyle he
devam beyler cok ıyı gıdıyorsunuz
Yürü git lanhe he oyleyım he
Daha gecen teklif yapilmisti Baskan kendi aciklamisti bir yerde diye hatirliyorum. Simdide gelmek istemiyormus.simdiye kadar öyle olmus olabilir haklisin, da adamin bi piyasasi vardi her türlü.
37 yasinda sonucta, belki son bir hamle olarak düsünebilir birakmadan.
SM-A320FL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu iş buradan dönerse çok büyük eksik yazar yönetime.
Bin bir türlü dış etken ile "profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri" de eklenince böyle acayip bir uzama söz konusu oldu sanki.
Nasıl ki genç oyuncu Mehmet Özcan için çıkıp açıklama yapıldı.
Falcao içinde ne ise o çıkıp anlatılmalı.
Yönetimimizi seviyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Sonuna kadar.
Bu ayrı. Ama %99 de, fotoğraf çekil, açılında gidelim.. vs diye söylemler olursa bizlerinde sabrı tükenir.
Umarım bir B ve C planımız vardır.
Mutlaka Seri ve Nzonzi'de olduğu gibi gizli yürütülmüş bir durum olabilir ama kendimi "B planı" olan oyuncunun yerine koyduğum zaman.
Ortalık Falcao, Falcao diye inlerken yanarken.
Onun istepnesi olarak görülsem açıkçası herhalde pek gelmek istemezdim.
Falcao'yu beklerken beni transfer edecekler ortalık yangın yerinden bir anda sönük bir hale dönecek.
Beklentilerin 2 taraf için olumsuz ilerlemesi.
Bu nedenle bence ne olursa olsun yönetim bu işi ama bugün ama yarın ama son gün bitirmek zorunda.
Bize Falcao 'dan başkası zehir olur.
tamam oyledır dostumÖyle zaten net belli
klavye delıkanlısı goruyorum burdaYürü git lan