Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.555
- 7.008
- 1.513
Kaybolher gergınlık cıkaran takımın ustune mı yuruluyor stadlarda. kabul etcenız kardesım gergınlıkle kazanıyoruz futbolla degıl
tek deplasman macın yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaybolher gergınlık cıkaran takımın ustune mı yuruluyor stadlarda. kabul etcenız kardesım gergınlıkle kazanıyoruz futbolla degıl
tek deplasman macın yok
Biri ülke kurdu
diğeri para alarak bu işi yapıyor abartmasanız. Sanki hayrına çalışıyor. Atatürk gibi olmak oyle kolay degıl. Gidip tüpçüyle çekilen pozların oldugu gunlerde agız dolusu sallıyordunuz bugun mu kıymete bındı
cok uzun sure sessız kaldı hıc normal degıl sadece bu ınstagram vıdeosu var o kadar onun dısında tık yokSon kertede şunuda belirteyim.
Şu anki durumun sorumlusu Terim değil.
Bu taraftar 5-6 hafta daha bakar takımın durumuna.
Ancak hocanında çıkıp artık konuşması gerekiyor.
Susmakla biryere varılmıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hiç boşuna uğraşma kardeş ban falan yersin sonra ben kavga ettim burada cezayı yiyen ben oldum bu sebeptenBu forum Galatasaray formu değil mi neden durmadan Fatih Terim’e FT FTOR deniyor Fatih Terim veya Terim yazmak çok mu zor.
Kaç sayfa geriden geldim bilmiyorum....Transfer Nobeti oldugunu hatirlatmakta fayda var sanirim.
Boşver aç tavuk ve buğday ambarı sorunsalıŞuan ülkenin %90ı fb şampiyon olacağını düşünüyor. İş ortamında tslı arkadaşlar var fener ile çekişiriz diyorlar. Açıkçası bize pek şans veren yok ilginç.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynen tek suçlu taraftarNedense burada, sosyal medyada gördüğüm Galatasaray taraftarları hep akıl küpü. Falcao'da şöyle yapmaları lazımdı, Ozornwafor'da opsiyon olmamalıydı bilmem ne.
Arkadaşlar hiç kendinize demiyor musunuz; ben 20 yaşında, tek ticari deneyimi bakkaldan sigara almak olan bir bireyim. Bu adamlar herhalde bu işi benden iyi biliyorlardır. Demek ki bilmediğim şeyler var. Ama yok, her transferde karşındakine büyük kazık sokmamışsan başarısızsın.
Ama yooookkk. O zaman çıksın açıklama yapsın. E yaparsa da bu işler gizli yürütülür diyorsun? Yaptı Falcao açıklamasını anlaşmayı sağladı %99 bitti dedi. Seni de bilgilendirdi. Son adımda bir sorun çıkmış olabilir, sorun da olmayabilir belki bu akşam KAP gelebilir.
Ama yook olmuyorsa alternatiflere yönelsin. E bu sefer de bizim yönetim pazarlık yapmayı bilmiyor. X oyuncuya bu paraları vereceğimize Falcao'yu bekleyip bedava alsaydık ya?
BU YANGIN NEDEN? Görmüyor musun senin yaptığın yangın zarar veriyor. Diagne transferi senin yüzünden çıkmaza girdi. Yönetimi panik transfere zorluyorsun hata yaptıracaksın. Sakin ol, güvenip beklemekten başka çaren yok! Bu adamlar senin tepkini kesmek için milyonları Falcao transferine dökebilir, babalarının parası değil, nasılsa kimse de hesap soramaz, zorla Dursun Özbek yapmayın şu adamları sonra kahrını yine biz çekiyoruz.
Kadro büyük ölçüde kuruldu.Orta sahaya gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli 3 isim katıldı. Rotasyonda iş yapacak birkaç isim alindi. Diagne seni öyle böyle bu sene götürebilir. Yok dediğin B plani Diagne olabilir.
Ben demiyorum ki hiç hataları yok. Elbette var ve oldukça büyük hatalar. Eleştiri konusunda taraftar gayet haklı. Ancak eleştirinin boyutu konusunda büyük sorun var.
Son olarak mesleğim avukatlık. Dilerseniz bi kaç prosedür halledip menejer lisansı alabilirim. Bu çok bilen arkadaşlar hadi birleşelim menejerlik şirketi kuralım, resmi işlemleri ben halledeyim siz de çok mu zor dediğiniz deli saçması işleri halledin. Diagne'yi 20 milyona Belhanda'yı 15 milyona okutun. Gelen parayla Icardi'yi kiralayın falan. Vallahi bir kuruş istemiyorum siz de zengin olun Galatasaray da kurtulsun.
Onlar da kuş zaten20 kupa almış adama ft yazıyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel tespitBu forum Galatasaray formu değil mi neden durmadan Fatih Terim’e FT FTOR deniyor Fatih Terim veya Terim yazmak çok mu zor.

Nasıl forumda küfür yasaksa bu kelimeler de yasaklanmalı.Galatasaray efsanesi birini eleştirirken bile ismiyle eleştirilmesi gerek.Bu kelimeleri kullananlar genelde rakip takım taraftarları..Bu forum Galatasaray formu değil mi neden durmadan Fatih Terim’e FT FTOR deniyor Fatih Terim veya Terim yazmak çok mu zor.
çok uzun zamandır bu kadar saçma 1 post okumamış idimNedense burada, sosyal medyada gördüğüm Galatasaray taraftarları hep akıl küpü. Falcao'da şöyle yapmaları lazımdı, Ozornwafor'da opsiyon olmamalıydı bilmem ne.
Arkadaşlar hiç kendinize demiyor musunuz; ben 20 yaşında, tek ticari deneyimi bakkaldan sigara almak olan bir bireyim. Bu adamlar herhalde bu işi benden iyi biliyorlardır. Demek ki bilmediğim şeyler var. Ama yok, her transferde karşındakine büyük kazık sokmamışsan başarısızsın.
Ama yooookkk. O zaman çıksın açıklama yapsın. E yaparsa da bu işler gizli yürütülür diyorsun? Yaptı Falcao açıklamasını anlaşmayı sağladı %99 bitti dedi. Seni de bilgilendirdi. Son adımda bir sorun çıkmış olabilir, sorun da olmayabilir belki bu akşam KAP gelebilir.
Ama yook olmuyorsa alternatiflere yönelsin. E bu sefer de bizim yönetim pazarlık yapmayı bilmiyor. X oyuncuya bu paraları vereceğimize Falcao'yu bekleyip bedava alsaydık ya?
BU YANGIN NEDEN? Görmüyor musun senin yaptığın yangın zarar veriyor. Diagne transferi senin yüzünden çıkmaza girdi. Yönetimi panik transfere zorluyorsun hata yaptıracaksın. Sakin ol, güvenip beklemekten başka çaren yok! Bu adamlar senin tepkini kesmek için milyonları Falcao transferine dökebilir, babalarının parası değil, nasılsa kimse de hesap soramaz, zorla Dursun Özbek yapmayın şu adamları sonra kahrını yine biz çekiyoruz.
Kadro büyük ölçüde kuruldu.Orta sahaya gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli 3 isim katıldı. Rotasyonda iş yapacak birkaç isim alindi. Diagne seni öyle böyle bu sene götürebilir. Yok dediğin B plani Diagne olabilir.
Ben demiyorum ki hiç hataları yok. Elbette var ve oldukça büyük hatalar. Eleştiri konusunda taraftar gayet haklı. Ancak eleştirinin boyutu konusunda büyük sorun var.
Son olarak mesleğim avukatlık. Dilerseniz bi kaç prosedür halledip menejer lisansı alabilirim. Bu çok bilen arkadaşlar hadi birleşelim menejerlik şirketi kuralım, resmi işlemleri ben halledeyim siz de çok mu zor dediğiniz deli saçması işleri halledin. Diagne'yi 20 milyona Belhanda'yı 15 milyona okutun. Gelen parayla Icardi'yi kiralayın falan. Vallahi bir kuruş istemiyorum siz de zengin olun Galatasaray da kurtulsun.