Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfermarkta baktım bernardo silvanın değeri 100 milyon,nasıl olabilir ya o kadar iyi mi bu adam

Biz bu işi beceremiyoruz. 2 yıl şampiyon olan takım lige eksik başlar mi, lige öyle bir giriş yapmalıydık ki millet kendine geldiği an arayı açmış olmalıydık, bizde transfer bitmez diyor ya yönetim maalesef bitiremiyoruz, 3 yıl daha böyle gidecek gibi, daha sponsorumuz bile yok, yatıp kalkıp imparatora dua edelim

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ft maaşlı bir elemandır. isteyen sever isteyen sevmez

images

Kendi adıma sırf Terim, dolayısıyla takım zarar görmesin diye bu yönetimi hep savundum.
Abdürrahim'in ve yönetimin beceriksizliklerini Terim kazandırdığı şampiyonluklarla kapattı, gel gelelim sadece üzerini kapattı..
Mal bu sefer kabak gibi meydanda, iki senelik süreçte her dönem aldığı alamadığı , sattığı satamadığı transferlerle transfer komitesi istifa edecek.. etmek zorunda, zorundasınız arkadaş..!!
Şanssızlıklar, bahaneler 1 olur 2 olur, lakin bizim gördüklerimiz 1 değil 2 değil 3 değil, bitmiyor da bir türlü. Bunun adı da net şekilde beceriksizlik, iş bilmezlik, amatörlük.. ve her platformda ağzınızdan düşürmediginiz DÜNYA MARKASI'nın başına artık hiç mi hiç yakışmıyorsunuz..Hala oralardaysanız taraftarın Terim'e saygı ve sevgisinden dolayı oradasınız..
Şu saatten sonra eğer Falcao geleceksede bu taraftarın sayesinde, sizi ittirmesiyle gelecek, inşallah o zaman da kendinizi fasulyeden nimet saymazsınız..

Yav hadi transferi geçtik cl'ye çıkacak takım ve hala sponsoru bile belli değil şu takımın şaka gibi.. neyse bu olay yüzünden yönetime bile 1 sayfa yazılır, uzatmayalım daha fazla..

Sonuç ne olursa olsun iyi niyetinizi bildiğimizden dolayı sevgimiz baki kalacak ama #abdürrahimistifa ... Daha fazla zorlarsanız ortada sevgi de saygı da kalmayacak maalesef...

Nasıl forumda küfür yasaksa bu kelimeler de yasaklanmalı.Galatasaray efsanesi birini eleştirirken bile ismiyle eleştirilmesi gerek.Bu kelimeleri kullananlar genelde rakip takım taraftarları..

Bencede bi kural getirilmeli Galatasaray efsanesine böyle lakaplar takılmamalı.

ft maaşlı bir elemandır

images

Bu adam bazı kişilere boyun eğmediği için böyle ezilmeye çalışılıyor zamanında Rıdvan Murat boz çıktı ekranlara desteklediler bazı şeyleri bu adam dik durdu onun cezasını çektirmeye çalışıyorlar düzenin farkındayız yedirmeyiz hocayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha zekice cevaplar gerekıyor. Şimdi maç baslıgına gırsem bı cogunuz ne sallamıssınızdır takıma.

ayrıca karga zekı hayvandır. bjk degerlı bı rakıptır sen onlar gıbı yaparsan onlardan farkın kalmaz

hıc bı klubun armasını yada sembolunu elestıremezsın yada dalga gecemezsın

adamların sımgesı kartaldır. dıger rakıbınde kanarya.

Nevzat Dindar : Yöneticilerin bana söylediği, her şey Kalinic'e bağlı. Monaco Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak, Galatasaray bonservis ödemeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt