Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdurrahime laf edeceğinize gelin menejerlik şirketi kuralım siz getirin falcaoyu yazmış
ulan kolpa neden emoji atıyosun o zaman neden açıklanacak diyosunNevzat Dindar : Yöneticilerin bana söylediği, her şey Kalinic'e bağlı. Monaco Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak, Galatasaray bonservis ödemeyecek
Kuşa bak fatih hocaya neler dedi şimdi gelmiş rakiplere saygı diyordaha zekice cevaplar gerekıyor. Şimdi maç baslıgına gırsem bı cogunuz ne sallamıssınızdır takıma.
ayrıca karga zekı hayvandır. bjk degerlı bı rakıptır sen onlar gıbı yaparsan onlardan farkın kalmaz
hıc bı klubun armasını yada sembolunu elestıremezsın yada dalga gecemezsın
adamların sımgesı kartaldır. dıger rakıbınde kanarya.
İnadınıza mı yazıyorsunuz len FT diye.. aptal aptal algı yaratmaya çalışıyorsunuz kuş kadar aklınızlaft maaşlı bir elemandır. isteyen sever isteyen sevmez
![]()
Galatasaray düşmanlarıyla savaşacağım dedikten 1-2 ay sonra ligin başında takımı yüzüstü bırakıp o düşmanlarla dost olan kişi Galatasaray efsanesi olamaz birçok Galatasaraylıya göre
Aynen. Milyonlarca Monaco taraftarı Falcao giderse ortalığı savaş alanına çevireceğini ilan etmiş durumdaMonaco falcaoya benzer bi transferi yapar ama falcao bize geldikten sonra ama falcao gelmeden önce.bu sorun değil.sorun bizim ciddi ciddi o 3-5 milyonu vermememizde ve monaconun taraftarindan çekinmesinde.bikac gün daha sabredin
Savunması da şu ben gazeteciyim. Haberleri ahmet buluttan yöneticilerden alıyorumulan kolpa neden emoji atıyosun o zaman neden açıklanacak diyosun
Nevzat Dindar : Yöneticilerin bana söylediği, her şey Kalinic'e bağlı. Monaco Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak, Galatasaray bonservis ödemeyecek
Gururla temsil edilen Türkiye ayyıldız milli takımına ve siyasi güç ve Aysal tarafından iterildi diye şu fotoyu halen art niyetle kunlanmak ağır saçmalıktır....ft maaşlı bir elemandır. isteyen sever isteyen sevmez
![]()
7 forvetı ne yapacakmıs monaco. bildiğin fotografın acısını cıkarıyorlarNevzat Dindar : Yöneticilerin bana söylediği, her şey Kalinic'e bağlı. Monaco Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak, Galatasaray bonservis ödemeyecek
öyle rakiplerin ben a.seveyim yeterince saygılı olduğumu düşünüyorumdaha zekice cevaplar gerekıyor. Şimdi maç baslıgına gırsem bı cogunuz ne sallamıssınızdır takıma.
ayrıca karga zekı hayvandır. bjk degerlı bı rakıptır sen onlar gıbı yaparsan onlardan farkın kalmaz
daha zekice cevaplar gerekıyor. Şimdi maç baslıgına gırsem bı cogunuz ne sallamıssınızdır takıma.