Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim değil miydi geçen sezon şampiyonlar liginde Schalke'ye, Lokomotif Moskova'ya ezilerek yenildikten sonra basın toplantısında ağzını buruşturarak, yüzünü ekşiterek "Siz sezon sonunu bekleyin. Çok büyük, radikal değişiklikler olacak. Hepiniz göreceksiniz. Galatasaray taraftarı bize biraz sabır etsin. Herkesin arzuladığı futbolu oynayacak iyi oyuncular alacağız." diyen?

Ne oldu hani Fatih Hocanızın lafları çok çabuk unutuldu. Fernando, Ndiaye, Onyekuru gitti, Nzonzi, Seri, Babel geldi. Diagne ve Belhanda satılamadı. Yıldız bir forvet alınamadı. Bunlardan mı bahsetmişti Fatih Terim? Bu şekilde mi iyi oynayacak bir takım kuracaktı? Geçen sezon şampiyon olan kadroyu hiç bozmasaydı bile daha iyiydi. Yapacam derken iyice batırdı.

Falcao’ya cebinden 5 milyon euro yıllık veremeyecekse, Onyekuru’ya cebinden 13 milyon euro bonservis veremeyecekse bu açıklamaları yapmamalıydı renktaş kesinlikle katılıyorum.

Lan konu nasıl hocaya geldi orayı kaçırdım.
Aptalca muhabbetlerden kaçalım bu herif olmasaydı son 2 senede şampiyonluk olmazdık belkide şu an fenerden kötü durumdaydık hatta belkide şu konuştuklarımızı bile konuşmuyor olurduk.

Son 2 yılda olanlar türk futbolunun seyrini değiştirdi emin olun.

Ha sadece terim effect mi tabiki hayır bu yönetimin payı çok büyük futbol-takım yönetimi konusunda tamam eyvallah yönettiler şu ana kadar falsomuz belli.
Transfer konusunda alıp satma konusunda beceriksiziz hoca ve yönetim artık şapkayı önüne alacak ve bu boku bizim mevcut yöneticiler yapamıyor menajer kucağında dans etmektense paralı sağlam bir sportif direktörle çalışmak zorundayız. Dünyanın öbür ucuna mı gidiyor Şırnak sınırında topçu mu keşfeder o kendini bağlar ama Scout ekibiyle nokta atışları yapacak biri olmalı. Yahu 2 milyon euro vermekten kaçıyoruz ama yıllık kaybımız belkide 10-20 milyon euro.
Ha bu arada terimci değilim yeri geldi laflarımızla itin bir tarafına soktuk yalan yok eleştirdik yine eleştireceğim ama herseyini yeri ve zamanı var.

Bu yunan yavşağı bizdeyken hiç gülmüyordu..
IMG_20190822_162538.webp

Konya maçından sonra sizce Abdurrahim Albayrak ne gibi acıklamalar yapar.Monaco yetkililerine bol bol tesekkur eder mi yine.

Şimdi bu lavuk monaco sezona kötü girdi Falcao ile toparlanmak istiyo vs vs...

Başka takıma gitmek isteyen adamdan takımı toparlama bekliyosun...lan bu amatör takımda bile olmaz...bu adamdan bize fayda gelmez derler orda bile keserler biletini...

Oldu ya kaldı Falcao...sen adamın istediğini yapmadın o da performans göstermedi kasıtlı olarak...e ne olucak boş yere o sezonun parasını verip adamdan da faydalanamamış olacaksın...basit ve düz mantık...

Topçu tehlikelidir ya istediklerini vereceksin ya da kestirip atacaksın...bu iki yoldan başka yol yok...ha sana der ki "ben tamam gitmeyeyim ama bonus para isterim" onu verir kalmasını sağlarsın...sonuçta yine topçunun dediği olmuş olur yani aynı hesaba çıkar...

O duygusal yaklaşımlar bizde olur dostum. Yabancılar daha profesyonel yaklaşır olaya. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor piyasasını düşürmemek için köpek gibi oynar.

Ama ben işin o raddeye geleceğini düşünmüyorum. Bir şekilde çözerler ve Falcao parçalıyı giyer.

Fatih Terim değil miydi geçen sezon şampiyonlar liginde Schalke'ye, Lokomotif Moskova'ya ezilerek yenildikten sonra basın toplantısında ağzını buruşturarak, yüzünü ekşiterek "Siz sezon sonunu bekleyin. Çok büyük, radikal değişiklikler olacak. Hepiniz göreceksiniz. Galatasaray taraftarı bize biraz sabır etsin. Herkesin arzuladığı futbolu oynayacak iyi oyuncular alacağız." diyen?

Ne oldu hani Fatih Hocanızın lafları çok çabuk unutuldu. Fernando, Ndiaye, Onyekuru gitti, Nzonzi, Seri, Babel geldi. Diagne ve Belhanda satılamadı. Yıldız bir forvet alınamadı. Bunlardan mı bahsetmişti Fatih Terim? Bu şekilde mi iyi oynayacak bir takım kuracaktı? Geçen sezon şampiyon olan kadroyu hiç bozmasaydı bile daha iyiydi. Yapacam derken iyice batırdı.
Biraz mantıksız yorum olmuş. Fatih Terim mi satıyor yönetimin işi oyuncu satmak.yoksa terim ne belhandayı ne diagneyi istiyor. Yönetimin beceriksizliği

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunları söyledi fakat Hoca bunları tek başına yapmıyor yönetim,teknik kadro,Transfer bütçesi bunlar hep etkiliyor Hoca ve yönetim genel olarak bedelsiz ve kiralık oyunculara yönelmek zorunda kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt